Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mit tudok tenni, hogy ne...

Mit tudok tenni, hogy ne legyek annyira valogatos?

Figyelt kérdés
16/F vagyok es sajnos eleg valogatos. Nos, tehat zoldseg/gyumolcs nalam eggyaltalan nem megy (kiveve banan es alma, de abbol is csak savanyu). Ma anyum csinalt bolti lekvaros gombocot. Nem.mondanam, hogy rossz, de mikor eszem a tesztajat (valahogy legyurom) mintha elkezdene bizseregni a nyelvem es a torkom, es van egy kis enyhe hanyingerem is. Gyors eteleket megeszem, de hajlamos vagyok megkostolni uj izeket, de ezekncsak ritkan izlenek.
2016. febr. 4. 16:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Kerekezz el Etiópiába biciklivel, 1000 Ft költőpénzzel!
2016. febr. 4. 18:05
 2/4 anonim ***** válasza:

9 éves kisfiam szinte azonos veled! :-)

Zöldséget, gyümölcsöt nem eszik, csak az almát és a banánt. Akár csak te. :-)

Az új ízektől ódzkodik, nagyon nehezen lehet rávenni, hogy a kedvencein kívül mást is egyen. :-(

Tulajdonképp már mindent megpróbáltunk, de semmi változás nincs. :-(

Korodnál fogva te már képes vagy tudatosan táplálkozni. Ha eldöntöd, igenis egészségesen szeretnél étkezni, biztos menni fog.

Pár éve, én candida diétára kényszerültem. A kényszer pedig nagy úr! Úgy szoktam fogalmazni, fél évig fűrészpor diétán voltam. Mivel cukorbetegséget is diagnosztizáltak akkor, így azóta diétázom. Nem könnyű, de néhány hónap alatt természetessé válik az új táplálkozási szokás. Manapság már teljesen természetes. (5 év óta)

Nejem pedig lisztérzékeny 30 éve. Egyikünknek sem jelenti, hogy ne élveznénk az étkezéseket. Hiszen az új, előbb-utóbb hétköznapivá válik. Manapság is megvannak a kedvenceink, legfeljebb másképp készítjük, mint régen. :-)

A lényeg, akarni kell!

Természetednél fogva fokozatosan vagy épp drasztikusan válts. (mivel nincs betegség, magad döntheted el)

Sok sikert!

44 F

2016. febr. 4. 18:09
 3/4 anonim ***** válasza:
kezdj el magadra fözni probálj ki minél több füszert
2016. febr. 4. 18:24
 4/4 anonim ***** válasza:
Voltál már allergia vizsgálaton? Talán érdemes lenne elmenned. Lehet hogy egyszerűen szervi oka van. Enyhén allergiás vagy valamire, ha erőlteted rosszul érzed magad, az évek során pedig kialakult benend egy félelem. Veszíteni nem veszíthetsz vele.
2016. febr. 4. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!