Mit tudok tenni, hogy ne legyek annyira valogatos?
9 éves kisfiam szinte azonos veled! :-)
Zöldséget, gyümölcsöt nem eszik, csak az almát és a banánt. Akár csak te. :-)
Az új ízektől ódzkodik, nagyon nehezen lehet rávenni, hogy a kedvencein kívül mást is egyen. :-(
Tulajdonképp már mindent megpróbáltunk, de semmi változás nincs. :-(
Korodnál fogva te már képes vagy tudatosan táplálkozni. Ha eldöntöd, igenis egészségesen szeretnél étkezni, biztos menni fog.
Pár éve, én candida diétára kényszerültem. A kényszer pedig nagy úr! Úgy szoktam fogalmazni, fél évig fűrészpor diétán voltam. Mivel cukorbetegséget is diagnosztizáltak akkor, így azóta diétázom. Nem könnyű, de néhány hónap alatt természetessé válik az új táplálkozási szokás. Manapság már teljesen természetes. (5 év óta)
Nejem pedig lisztérzékeny 30 éve. Egyikünknek sem jelenti, hogy ne élveznénk az étkezéseket. Hiszen az új, előbb-utóbb hétköznapivá válik. Manapság is megvannak a kedvenceink, legfeljebb másképp készítjük, mint régen. :-)
A lényeg, akarni kell!
Természetednél fogva fokozatosan vagy épp drasztikusan válts. (mivel nincs betegség, magad döntheted el)
Sok sikert!
44 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!