Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Nem jön ki a majonéz, akármenn...

Nem jön ki a majonéz, akármennyire is ütögetem a flakont, mi tévő legyek?

Figyelt kérdés
itt szenvedek vele legalább 3 perce, márpedig én ma akkor is majonézzel fogom megenni a melegszendvicsemet! megköszönném, ha valaki ellátna néhány jó tanáccsal...van pénz, ne ezen múljon ;)
2013. aug. 13. 00:01
 1/7 anonim ***** válasza:

Rázni kell a flakont, hogy a kinyomó nyíláshoz menjen

Ha így sincs semmi, akkor kapard vágd félbe a dobozt..

2013. aug. 13. 00:06
 2/7 anonim válasza:
Töltsd félig vízzel a flakont, majd rázd fel. Végy egy mélytányért és öntsd át a flakon tartalmát. Várd meg ,amíg elpárolog a víz és már fogyasztható is. :)
2013. aug. 13. 00:14
 3/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen! erre a párologtatós módszerre még nem is gondoltam, éppen most forralom a vizet alatta, h haladjon az ügy, de most h belegondoltam, lehet h inkább ketchup-al kívánnám mégis...
2013. aug. 13. 00:18
 4/7 anonim válasza:
37%
Rosszul tudod! Egyáltalán nem „ütögetni” kell… vannak olyan termékek melyeknek nem elég 3 perc... főleg akkor nem ha az alját izgatod, kezd el finoman érzékkel rázni, simogatni úgy 10-15 percig ha nyelveddel kényezteted általában hamarabb eléred a kívánt eredményt, vagy csak egyszerűen tekerd le a tetejét és tépd le a ráragasztott védőbizbaszt és tádááám jön is a majonéznek álcázott csimpánzsperma. Jó étvágyat kívánok és szívesen. dr. Korpamen problémamegoldó szakmenedszer és egyetemi professzor.
2013. aug. 13. 00:24
 5/7 anonim ***** válasza:

Hat ha van penz, akkor megmenekultunk!!

Vegyel masik majonezt!

2013. aug. 13. 00:38
 6/7 anonim válasza:
De most ,hogy már ketchupot akarsz fontos lenne tudni h az is kifogyóban van e... hiszen annak teljesen más eljárást javasolnék.
2013. aug. 13. 00:45
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha már kifolyóban van, akkor tárold fejjel lefelé, vagy vágd középen félbe, és a felső felét utána rá tudod húzni.
2013. aug. 13. 00:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!