TappancsMancs kérdése:
Krumplifőzelék hány napig áll el?
Figyelt kérdés
Most 3. napos, tejföllel lett melegítve és mintha savanykás lenne. Máskor is volt és megkóstoltam a tejfölt és az jó volt, együtt melegítve savanykás. A krumpli sem olyan mint frissen.#hány napig áll el #meddig ehető
2016. jan. 21. 21:12
1/7 anonim válasza:
Rettenetesen sokáig eláll. Talán évek is kellenek hozzá, mire először megmozdul. :-)
Az más kérdés, hogy meddig fogyasztható egészségromlás nélkül.
Attól függ, hogy hol tároltad és hogy készült.
Nem mindegy, hogy maga a felhasznált alapanyag mennyi "idős" volt.
2/7 anonim válasza:
Nem tudom, én semmilyen kaját nem teszek el 3 napig.
3/7 anonim válasza:
Nálunk minden étel (zöldségesek, másmilyen ételünk szerintem nincs is :)) hozzávetőlegesen 3 napig szokott elállni. Ha sokat volt szobahőmérsékleten (mert oly nagy adag, hogy sok óráig hűl egyben), akkor hamarabb is megromolhat, s persze a gombás ételeket eleve hamar megesszük.
A 3 napos krumplifőzelék az pont olyan öreg, hogy lehet jó is, rossz is már.
4/7 anonim válasza:
*3-4 napig
De a 4 már csak akkor, ha hamar be lett téve.
5/7 anonim válasza:
Nekünk 2-3nap alatt elfogy, addig eláll, de szerintem a főzelékeket hamar meg kell enni
6/7 anonim válasza:
Van esély rá, hogy harmadnapra megsavanyodjon.Szerintem ne egyétek meg.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi, inkább kiöntöttem.
2016. jan. 22. 23:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!