Milyen ételek vannak, amelyek egy kis utazás után még elállnak 3-4 napig?
Húsételeket, tejtermékes ételeket 2 napnál tovább eleve nem szabad tárolni, úgyhogy ezek kiesnek. Ahogy a gombafélék is.
Tehát gyakorlatilag csak a pusztán zöldségekből és gabonafélékből, tésztákból, rizsből készült ételeket lehet ilyen szempontból hoszabb ideig tárolni.
Nem lenne egyszerűbb, ha vasárnap amit elviszel, azt hétfőn megennéd, kedden főznél csütörtökre és szerdára elegendőt, péntek meg úgyis hazamész? Akkor nem kellene azon gondolkodnod, hasmenésed lesz-e...
mélyhűtő nincs?
ha vasárnap főznek neked töltött káposztát, az simán kibírja szerdáig, ha naponta átmelegíted
vagy babgulyás is
rántott hús is kibírja, keddig
sült hús, ha zsír borítja kibírja simán szerdáig
töltött paprika is kibírja szerdáig, ha átmelegíted naponta
fasírt/pástétom is kibírja szerdáig
a lényeg, hogy a szállítás is hűtőtáskában legyen
Hát hasmenésem eddig nem volt, de persze nem szeretnék kapni... Esetleg megoldható, hogy főzzek egyet, de akkor is keddre még mindenképpen kéne valami otthonról. Mélyhűtőt sajnos nem tudok használni, meg hűtőtáskám sincs... (Majd talán megpróbálok szerezni, de jön a tél, úgyhogy utazáskor sem lesz olyan szó szerint rohasztó meleg..)
Esetleg még valami ötlet? Az eddigi válaszokat is köszönöm. :)
Tudom, de a tojás és tejtermék nem is gond, utóbbit elég ritkán fogyasztom amúgy is...
Hát mert úgy van jobban időm? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!