Kelt tésztát mibe csomagoljak, hogy ne száradjon ki másnapra?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy kis útmutatást, mert mikor megcsinálom a süteményt akkor még finom és puha stb. De másnapra már megszárad és nem olyan jó. Tudtok mondani jó csomagoló anyagod száradás ellen?2015. dec. 23. 19:39
1/1 anonim válasza:
Ha aprosutemeny pl linzer, tallal egyutt csomagold be szep tiszta vaszon konyharuhaba es ezzel tedd dobozba. En nem szeretem a foliazott sutiket, azok allaga nem marad olyan mint frissen. A kalacsnak is nagyon jo a textil, pl egy szep piros kockas konyharuha meg szebbe varazsolja.
A kremes sutik nem szaradnak olyan konnyen, sot idovel osszeernek. Azert ezeknek sem art a textil takaras, de felesleges dobozolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!