Mit kell csinálni a csirkével hogy ne száradjon ki?
Figyelt kérdés
Csirkemellet szoktam sütni, de mindig csontszáraz, pedig igyekszem nem túl sokáig sütni.
Nem bundázok/panírozok semmit, natúr csirkét szeretnék, gyakorlatilag nulla egészségtelen adalékkal.
Tehát ilyen mindenféle majonézes meg nem tudom milyen kotyvalék nem érdekel, és előmunka se legyen vele túl sok. A lényeg a gyorsaságon és az egészségességen van.
2015. jan. 16. 19:11
1/7 anonim válasza:
Kérdés, hogy mennyi az a "nem túl sokáig", amíg sütöd. Mert a csirkemellnek böven elég 6-8 perc
2/7 anonim válasza:
Párold, akkor nem szárad ki. Persze a csirkemell eleve száraz, de ha szeleteled, bepácolod (de az se fontos) és csinálsz egy jó vasalt csirkemellet (oldalanként 1-1 percig sütve) akkor kevésbé szárad ki.
3/7 anonim válasza:
próbáld meg a sütés előtt kicsit megfőzni, vagy bepácolni, illetve nem kell túl sokat sütni a csirkét
5/7 anonim válasza:
Bacon nélküle szoktam csinalni, es sohasem száraz, mindig omlós es isteni puha! Es meg diétás is.
6/7 anonim válasza:
Mi az a nem sokáig? Ahogy írták a csirkemellnek pár perc bőven elég.
Plusz nem szabad nagyon magas lángon sütni.
Ha akarod, előtte bepácolhatod tejben vagy valamilyen fűszeres-olajos pácban, az nem macera, csak benne kell hagyni egy fél órát. De natúran sem kellene kiszáradnia, ha nem sütöd túl...
7/7 A kérdező kommentje:
Szeretem ha van egy picit enyhe színe, az a narancssárgás. Az már túl sok? Ha csak sima fehér színe van, mindig tartok tőle, hogy esetleg nem sült meg rendesen.
2015. jan. 17. 15:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!