Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Te szereted a gombát?

Te szereted a gombát?

Figyelt kérdés
Én imádom, nem értem, sok embernek mi baja vele :$
2015. okt. 20. 21:56
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
94%
Én szeretem. A csigát is, pedig azzal is sok embernek van baja.
2015. okt. 20. 22:00
 2/15 anonim ***** válasza:
70%

Imádom.

Sok embernek, főleg az én családomban is az a baja vele, hogy nem megfelelően készítik el, illetve nem megfelelő minőséget vesznek - üveges, konzerv, stb. gombát, ami bizony gumis állagú és ízetlen.

Vagy ha belegondolsz, hogy a rántott gomba mennyire népszerű, és egyben mennyire rossz, értelmetlen étel is. A gomba állaga egyáltalán nem megfelelő a rántáshoz, a panír nedvesedik és leválik róla könnyen, a panír és a gomba héja között nyálkás réteg keletkezik. Meg tudom érteni, hogy az, aki így találkozik a gombával, nem lesz annak rajongója.

Pedig annyi finom, ízletes módon is el lehet készíteni :) Az egyik kedvenc ételem.

2015. okt. 20. 22:03
 3/15 anonim ***** válasza:
94%
Nagyon szeretem! :)
2015. okt. 20. 22:05
 4/15 anonim ***** válasza:
79%
A frissen erdőben szedett gomba jó, de ezek a pincékben termeltek nagyon gumisok és én nem is tudom rendesen megemészteni, böfögök tőle.
2015. okt. 20. 22:08
 5/15 anonim ***** válasza:
94%
Én is imádom, ízesítéshez pl. hús mellé, de önálló ételként is. A frissen szedett erdei gombának már az illata is isteni.:-)
2015. okt. 20. 22:21
 6/15 A kérdező kommentje:
Na azért látom, vannak még hozzám hasonlóan gondolkozó emberek! :)
2015. okt. 20. 22:41
 7/15 anonim ***** válasza:
61%

A jóféle erdeit szeretem, a termesztett nekem túl ízetlen.

Ritkán eszem gombát, mert ahhoz képest, hogy mennnyire kis semmi belőle egy kiló is, drága, találni pedig túl ritkán találok errefelé.

De jó cucc, persze már amelyik.

De ez is olyan, mint a zöldségek, ízlés dolga. Nem mindenki szereti.

Némely gomba pedig teljesen jó rántva, én mindig úgy készítem az őzlábat és nagyon bejön.

2015. okt. 20. 22:42
 8/15 anonim ***** válasza:
85%

Imádom a gombát és minden formájában nagyon szeretem :) Itthon a szüleim legtöbbször rántott gombát készítenek amiért én szintén odavagyok. Nem is értem miért írta az egyik hozzászóló, hogy rántva nyálkás stb...nekem sosem volt vele ilyen gondom. Mi több én eddig csak olyat ettem, aminek a panírja hihetetlenül ropogós volt, belül pedig szaftos és lédús a gomba.

Egy időben párom sem szerette a gombát és a rántott gomba által sikerült vele megkedveltetnem.

2015. okt. 20. 22:55
 9/15 A kérdező kommentje:
Most úgy ennék egy gombapörit, már vagy 2 napja kívánom :D
2015. okt. 20. 23:00
 10/15 anonim válasza:
57%
Igen LSDvel elég jó kommbináció.
2015. okt. 20. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!