Szereted a gombát?
Figyelt kérdés
2011. aug. 11. 11:07
2/19 anonim válasza:
Imádom! Rántva is, de a legeslegjobb az a gombapörkölt! Nyami!
3/19 anonim válasza:
én csak rántva ,meg pizzafeltétnek szeretem,levesbe meg pörköltbe nagyon nem,de hát nem vagyunk egyformák:))
4/19 anonim válasza:
Jó a gomba nagyon. Egy ideig nem szerettem, de aztán még anno az egyik lakótársam valami gombás cuccot főzött, én pucoltam meg a kis gombákat, és olyan cukik voltak hogy utána már el sem tudtam képzelni hogy eddig miért nem szerettem őket:)
A legek lege: Nagy gombákat vegyél, az alját töltsd meg valami finom májkrémmel, utána panírozd ki és rántsd ki. Eszméletlenül finom.
5/19 anonim válasza:
Igen szeretem. Minden formában.
6/19 anonim válasza:
Imádom!Bár csak most is ehetnék!
8/19 anonim válasza:
Pörköltben, pizzafeltétként igen, meg néha szoktam olajon párolni darabokra vágott gombát és azt megenni pirítóssal vagy sima kenyérrel, és úgy is jó eléggé. Levesben kevésbé szeretem, maximum a gombaízesítésű zacskóleveseket.
10/19 anonim válasza:
minden elkészítési módon imádom. svédgomba, majonézesgomba is isteni:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!