Szereted a gombát?
Figyelt kérdés
2011. aug. 11. 11:07
11/19 Tinker Bell válasza:
Eleinte nem szerettem, aztán amikor az egyik ismerősöm elkezdett isteni gombás húst csinálni, akkor azt megettem, csal leszedegettem róla a gombát, ekkor jöttem rá, hogy a gyomrom nem bírja, úgy mint sok más kaját sem.
13/19 anonim válasza:
bőőőő már a gondolattól is hányingerem van:S
14/19 anonim válasza:
nem szeretem. de megeszem ha bennevan valamibe. nem írtózom tőlle csak nem szeretem annyira
15/19 anonim válasza:
Szeretem. Pont ma vettem,pizzát sütök és az is feltét lesz rajta :) Rántva és pörköltbe imádom,levesebe utálom.
16/19 anonim válasza:
a lábamon a legjobb
viccet félretéve a legtöbb elkészitési formában szeretem, de vannak amiktöl undorodok
17/19 anonim válasza:
Imádom régen nem bírtam de 1 buliban megkostoltam a svéd gomba salit baromiba bejött és utána már mindenfélén kipróbáltam. Pizza feltétnek, rántott gombát, gombás péksütiket, húsi levesbe is mindig rakokk, spagettibe,
túróval töltött gomba nagy kedvencem.
18/19 kittip válasza:
Mindegy milyen formában, a gomba jöhet!!! Imádom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!