Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Hogyan áll el nyersen a...

Hogyan áll el nyersen a szelídgesztenye?

Figyelt kérdés

Az árusok heteken át hurcolásszák a piacra ugyanazt a gesztenyét, amit korábban vettek/gyűjtöttek.

Több kilót voltam kénytelen kidobni, mert megkukacosodott, megpenészedett. A hallott trükk - nedves ruhával letakarni - nem vált be.

Tud valaki valami megbízható módot arra, hogy a gesztenye eltartható legyen nyersen is?



2015. okt. 16. 13:11
 1/1 anonim ***** válasza:

Elöször is az árusok nem UGYANAZT a gesztenyét használják fel, mert amit emgsütnek, azt nem tárolják tovább, amit meg kesöbb sütnek, azt elötte nem hurcolásszák magukkal.


Másodszor a gesztenyét nem szesik ki elöre a tüskés héjából, akkor jobban eláll.


Harmadszor a más kifejtett gesztenyét részben szellös hdeg helyen tárolják, amit tovább akarnak tartani, azt lefagyasztják.


Negyedszer az, hogy megkukacosodik, nem a tárolástól függ, hanem hogy még a fán belepetézett-e a megfelelö rovar.

2015. okt. 16. 13:14
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!