Meddig maradhat az áztatóvízben a bab?
Figyelt kérdés
Akár napokig is? Mert utólag jöttem rá, hogy nincs időm megfőzni, meg elutazunk, egy hétvégét kibír a vízben?2015. szept. 10. 17:23
1/4 anonim válasza:
annyit azért nem, mert fermentálni kezd
2/4 anonim válasza:
Nem bír ki egy hetet, lehet, hogy csírázni kezdene, de, ha nincs cserélve a víz meg buggyan.
Szakíts rá időt, főzd meg, és kihűlve fagyaszd le. Utána felhasználhatod, aminek szántad.
3/4 anonim válasza:
Max egy éjszakát bir ki es addog jo is áztatni a babot ha másnap tuti megfozod.
4/4 anonim válasza:
Én már volt, hogy csak a második nap főztem meg, és kicsírázott néhány, de nem volt zavaró. A hétvége lehet, hogy már sok. Esetleg ha beteszed áztatóvízzel együtt a hűtőbe, nem buggyan meg, mert a hűtőben minden folyamat lelassul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!