Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Meg kell-e nyúzni a szürke...

Meg kell-e nyúzni a szürke harcsát? Kiló körüli filék lettek belőle. Maradhat-e rajta a bőre?

Figyelt kérdés
2014. okt. 19. 10:48
 1/2 anonim ***** válasza:
mindenképpen rajta haggya az aki szereti a halat, az nélkül sokaknak nem is valódi hal
2014. okt. 19. 14:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 zolidobos ***** válasza:
73%

Maradni maradhat, de nem fog megsülni, tehát valószínűleg a tányéron marad majd. Sültnél nincs jelentősége, halászlénél kifejezetten előnyös,(sűríti azt), rántottnál, Orly-nál nem szerencsés.

Szerintem.

2014. okt. 20. 06:33
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!