Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » 19 évesen meg lehet még...

19 évesen meg lehet még szeretni az alkoholt és a kávét? Van aki ennyi idősen kezdte megkedvelni ezeket az ízeket?

Figyelt kérdés
2015. aug. 23. 16:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem bármikor változhat az ember ízlése.
2015. aug. 23. 17:29
 12/16 anonim válasza:

Én utáltam a sört 16 éves koromig kb, mindig haverokkal azért ittam, mert ők is, de nem szerettem.

Azóta eltelt 2 év, és már egyedül is jól esik.

2015. aug. 23. 17:41
 13/16 Joe001 ***** válasza:
82%

Fene tudja ,jó e , ha az ember megszereti :D

Nekem fokozatosan jött a megkedvelés ... kávét iszok , de nem vagyok rákattanva annyira ,hogy a napot azzal kezdjem . Van hogy 3 hétig nem iszok kávét . Ugyan ez van az alkohollal is.

Ha van társaság , vagy van miért inni , akkor iszok , de nem szoktam pl egyedül neki ülni és inni .

És persze egyes italokat azelőtt szerettem , most már meg nem bírnám inni , és fordítva is van . :)

Az édes alkoholos italokat valahogy nem veszi be a gyomrom . Korral is változik az ember ízlése .

2015. aug. 23. 18:01
 14/16 anonim válasza:
100%
Persze, még semmi sincs veszve. Én 18 voltam, amikor bekerültem egyetemre és az első komolyabb élményem az alkohollal gólyatáborban volt. Utána már jött a vizsgaidőszak, azt meg kávé nélkül nem lehet kibírni. :) Javaslom, hogy kezdd lightosan, pl ízesített sörrel vagy valami finomab borral, esetleg vodka narancslével és akkor később változtatod az arányt. Meg fogod szeretni, de elég csak alkalmanként inni, nem kell naponta vedelni, mint egyesek teszik.
2015. aug. 23. 22:01
 15/16 anonim válasza:
Én gyerekkorom óta szeretem a sört, de ez nem átlagos :)
2015. aug. 24. 00:39
 16/16 anonim ***** válasza:

Biztosan! Nekem nem sikerült! Nem szeretem sem a kávét, sem az alkoholt. És nem is fogom sosem, és egyiket sem fogyasztom.

27/N.

2015. aug. 28. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!