19 évesen meg lehet még szeretni az alkoholt és a kávét? Van aki ennyi idősen kezdte megkedvelni ezeket az ízeket?
Én utáltam a sört 16 éves koromig kb, mindig haverokkal azért ittam, mert ők is, de nem szerettem.
Azóta eltelt 2 év, és már egyedül is jól esik.
Fene tudja ,jó e , ha az ember megszereti :D
Nekem fokozatosan jött a megkedvelés ... kávét iszok , de nem vagyok rákattanva annyira ,hogy a napot azzal kezdjem . Van hogy 3 hétig nem iszok kávét . Ugyan ez van az alkohollal is.
Ha van társaság , vagy van miért inni , akkor iszok , de nem szoktam pl egyedül neki ülni és inni .
És persze egyes italokat azelőtt szerettem , most már meg nem bírnám inni , és fordítva is van . :)
Az édes alkoholos italokat valahogy nem veszi be a gyomrom . Korral is változik az ember ízlése .
Biztosan! Nekem nem sikerült! Nem szeretem sem a kávét, sem az alkoholt. És nem is fogom sosem, és egyiket sem fogyasztom.
27/N.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!