Miért nem bírok inni, lenyelni bármilyen alkoholt?
Üdv mindenkinek!!
A segitsegeteket szeretnem kerni!
Az elmult 1 evben nagyon elfajultak a dolgok alkohol teren...nem azert mert sokat iszok hnem azert, mert egyaltalan nem birom...
Egy durvabb hanyos buli utan az adott piat nemtudom utana mar meginni hetekkel kesobb sem, a szaga is hanyingert kelt.
Eloszor palinka...
Aztan Jägermaister...
Utoljara meg a Vodka-narancs és a sör...
A bor maradt utolso mentsvarnak de abbol meg 1-2 poharnal nem megy le tobb...
Kerlek titeket segitsetek nekem valani otlettel, nem jo dolog ugy szorakozni, hogy nem sikerul a kivant celt elerni.
Fikazo kommenteket lehetoleg ne irjatok, segitsegre lenne szukseg!!!
A pihentetes segit?
(Valahogy iden nyaron muszaj megoldast talalni h birjam mert sok bulibol maradok ki igy)
Tovabbi szep napot! :)
"...nem jo dolog ugy szorakozni, hogy nem sikerul a kivant celt elerni."
Fogalmazd meg, mi lenne a kívánt cél, és akkor talán tudunk segíteni. Ismét okádékban fetrengeni? Vagy egy sikeres rókázás után, feloldódva csajozni? Esetleg egy fincsi taccsolás után, megváltozott tudatállapotban filozofálni a haverokkal?
Ez nagyon gáz kérdés, remélem senkitől nem kapsz arra választ, hogy hogyan erőszakold meg a szervezetedet, ha nagy mennyiségű alkohol ellen ilyen módon védekezik. Én is voltam fiatal, és ittunk is bőven, sőt, durván részegek is voltunk, de ez sosem volt a "kívánt cél". A célod legyen az, hogy "hétvégén végre egy jót bulizok, szórakozok, kikapcsolódok", és nem pedig az, hogy "szombaton mocskosul bebaszok, mint-a-állat". Még ha így is lesz, ne ez legyen a "CÉL".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!