19 évesen meg lehet még szeretni az alkoholt és a kávét? Van aki ennyi idősen kezdte megkedvelni ezeket az ízeket?
Figyelt kérdés
2015. aug. 23. 16:07
1/16 anonim válasza:
Úgy gondolom, hogy igen. Vegyük példának a sört... 18 éves korom előtt nem szerettem, mindig fintorogtam, ha ittam belőle, de mostanra már imádom. Körülbelül így vagyok a whiskyvel is.
2/16 anonim válasza:
Szerintem nem. 17 évesen szoktam rá a piára, egy nap 4-5 literrel iszok, vodkát is, de kibírom egy hónapig is nélküle. ..most 20 vagyok.
3/16 anonim válasza:
Aha hogyne 4-5 liter vodka/nap.De nagy arcod van.
4/16 anonim válasza:
pont annyi voltam mint te, amikor elkezdtem gyakrabban sort es egyeb szeszes italokat fogyasztani, mindez a golyataborban kezdodott :) azota havi parszor iszom ezt-azt. azt nem mondanam, h megszerettem, es nem tudnek nelkule elni, de jol tud esni egy-egy buliban :)
5/16 anonim válasza:
Nem, sörről beszélek, te akasztófavirág. Vodka is jól esik, annyira nem szeretem, mint a sört, de jól esik 1-1,5 deci. Kérdező, igyál nyugodtan, mert nem fogsz rászokni.
6/16 anonim válasza:
Én 20 éves vagyok, pár éve egyáltalán nem kávéztam, most már minden nap iszom. Az alkoholért viszont annyira nem rajongok, max sör, vagy fröccs.
7/16 anonim válasza:
"17 évesen szoktam rá a piára, egy nap 4-5 literrel iszok, vodkát is"Cica a válaszodban hol van leírva a sör?
8/16 anonim válasza:
Barátom, benne van, hogy "is". nem csak azt iszok. Tanuljál meg olvasni és gyere vissza. Szívesen beszélgethetünk drágám.
9/16 anonim válasza:
Nem baj, megbeszéljük privátban.
10/16 anonim válasza:
Miert nem inkabb herkazni akarsz elkezdeni? Sem az alkohol, sem a kv nem leteleme az egeszsegednek, tudtad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!