Az nem baj, ha minden reggeli-ebéd-vacsoránként sok húst eszek?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy a hús az kell a szervezetnek, szóval azzal tisztában vagyok, hogy a hús nem árt(!!!!), csak a nagymamám azt szokta mondani, hogy nem kell annyi húst enni, kilehet bírni egy étkezéskor, mondjuk egy zsíros- vajas kenyérrel is. Ezzel most mire célzott?2015. júl. 22. 10:42
11/12 anonim válasza:
"Nincsenek adataim, hogy akik évtizedekig szinte csak állati termékeken éltek, jó egészségben, azok mennyi húst fogyasztottak"
Az olyan népcsoportoknál, ahol a hús az elsődleges táplálékforrás, az átlagéletkor és a születéskor várható élettartam igen alacsony. 45-50 években kell gondolkodni, míg nálunk jó 25-40 évvel több, attól függően hol él az ember a világon.
NEM élnek jó egészségben, nem tudom ezt a baromságot hol hallottad.
12/12 anonim válasza:
Nem népcsoportokra gondoltam, hanem az életmódszerűen állati étrenden élőkre. A népcsoportoknak az egész élete más, nem lehet összehasonlítani egy civillizáltabb, teljesen más életmódot folytató másik csoporttal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!