Ti mit szoltatok enni? Reggeli, ebéd, vacsi. Illetve a fő étkezések közben ha esztek akk. mit?
reggeli: zabpehely
ebéd: tészta
vacsora csak gyümölcs zöldség
közben semmi édesség
egyébként én 6 napot edzek versenyszerüen napi 4-5 órát, ahol 3000 cal-t égetek naponta
Reggeli: A legtipikusabb a rántotta, nyers zöldségekkel (olykor vele sütöttel is). Mivel ez kevés kalória, még szokott jönni egy zsírtej (tojássárgája, kókuszzsír, magtej).
Ebéd: Valamilyen zöldséges étel, s még valami, hogy jól is lakjak, elég gyakran valami desszert (süti vagy kókuszos-csokis golyó, a lényeg, hogy szénhidrátszegény legyen, de nagyon).
Az elnevezések nem jók, de a rántotta nekem akkor is reggeli, ha az első étkezésemre eszem délben. Mostanság kezdek átállni 2 étkezésre, mert az a célszerű számomra.
Ha étkezések közt eszem, az manapság dió vagy szőlő séta közben, később ezt felváltja a csipkebogyó :D
Itthon inkább tea vagy kávé, néha készülő zöldségétel, de inkább olajos mag.
Vagy ha desszertre vágyom és picit éhes vagyok, vajas dió málnával :) Sosem unom meg.
Nyers zöldség is jöhet bármikor, bár inkább késő este eszem, ha harapni akarok valamit.
Az étrendem majdnem vega paleo ketogén akar lenni, ez utóbbi nem mindig sikerül, mert ha békén hagynak, hajlamos vagyok zöldséget enni zöldséggel, lehetőleg nem apró mennyiségben, ami túl sok szénhidrátot jelent. Pl. lecsót nyers zöldségekkel vagy főzeléket rántott zöldséggel... Étkezéseim 99%-ában van zöldség, ez számomra elkerülhetetlen. De nem tudom bánni, a zöldségek több szempontból is jók :)
R. egy pohárka kapucsínó és müzli tejjel, szotyival, pici méz
9 felé még egy kv, meg egy zacsi ropi
dél körül ebédelek, többnyire pizzaszeletet paradicsommal, vagy salátával, de ma rizskók volt
3-4 felé egy túró rudi, müzliszelet, joghurt, esetleg gyümölcs
8-9 körül főtt virsli, tojás (sütve- lágyan, tükrösen...), sült kolbi, vagy maradék ebéd
lefekvés előtt joghurt szotyival-mézzel, és teszek bele citromfűlevelet is (pillanatok alatt elalszok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!