Más is észrevette, hogy a Csabai kolbász már nem olyan, mint pár évvel ezelőtt?
Figyelt kérdés
Tele van fehér résszel, az állaga se olyan már, és az íze se. Olyan, mintha több nyesedék lenne benne, és kevesebb színhús. Ezt csak kb. 1 éve érzem, már nem is veszek, inkább háztól veszek, vagy pedig kézműseket drágábban. Sajnos már elrontották ezt is, mint annyi mást (pl. édesnemes pirospaprika őrlemény). De akkor miért nem adják olcsóbban, ha rosszabb lett a minősége?2015. júl. 3. 20:17
1/1 anonim válasza:
Igen, és nemcsak ezzel, hanem minden termékkel ez történik az idő előrehaladtával. Romlik a minősége, egyre több benne a mesterséges anyag, a legolcsóbb leggagyibb alapanyagokból csinálják, hogy minél olcsóbban kijöjjön, de az árát nem csökkentik, sőt még emelik is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!