Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Más is észrevette, hogy a...

Más is észrevette, hogy a Ráma margarinnak nagyon leromlott a minősége?

Figyelt kérdés
Most vettem egyet (egyébként ritkán veszek, mert a vajat szeretjük), és teljesen kenhetetlen, semmi zsíradék benne, tiszta vizes az egész!

2015. febr. 9. 20:24
 1/7 anonim ***** válasza:
77%
Én pont valamelyik nap fedeztem fel ezt. Kb 2 éve vettem utoljára Rama-t. Párom vett most, merthogy ő szereti (úgy emlékszik). Nagyon furán kenődött, azt hittük, romlott. Azóta néztük anyuéknál, anyósnál, de mindegyik ugyanolyan fura állagú volt, nem csak a miénk.
2015. febr. 9. 20:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 jackson666 ***** válasza:
100%
Igen. A minősége le lett butitva valamint kevesebbett adnak többért de szinte az élelmiszerek 80% a ilyen lett kb 3-4éve alakult ez ki.
2015. febr. 9. 20:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
79%
Ha szeretitek a vajat felejtsétek el a Rama margarint, egyáltalán a margarint.. borzasztó egészségtelen. Akkor inkább vegyetek a lidl-ben Markenbutter a neve, vagy ha még finomabbat akartok, akkor Kerrygold irish butter, bár ezt Magyarországon csak Budapesten tudod beszerezni a Deák téri cba-ban.
2015. febr. 9. 20:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
95%
kerrygold ír vaj minden hiperben van, még Zalaegerszegen is...
2015. febr. 9. 21:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim válasza:
46%

Én régen se használtam.Egészségtelen.

Vajat vagy disznózsírt ajánlanék helyette.

2015. febr. 9. 21:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 Ügyet Lenke ***** válasza:
100%
én is a vajat részesítem előnyben de mindennapi tízórai pakoláshoz nagyon sokba kerül, egyetlen margarin ami ízlik és fogyasztom az a (talán svéd származású) Bords Eve margarin. Évek óta használom, nem változott a minősége. A sózottat és az olivásat szeretem.
2015. febr. 10. 09:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 Csatári-Nagy Gyula válasza:
Van egy új törvény, hogy az egészségre ártalmas molekulaszerkezetű zsírok arányát bizonyos százalékon belül kell tartani. Ha ezt nem tudják nagy biztonsággal megoldani, akkor valmilyen adalékanyaggal kell hígítania margarint, amíg a törvény által szabott határértéken belül lesz. Van olyan gyártó, aki ezt víz bedolgozásával éri el, sőt úgy tünteti fel, mint valami dicsőség. Ezek a könnyűnek hírdetett gyártmányok. Vita tárgya, hogy a margarin egészséges-e. Vegyészként úgy gondolom, hogy a vegyi átalakításon átment olajos termékek nem egészségesek. ( margarinok, étolajjal hamisított sajtok és olyan tejfölök, amiben a zsír szintjét étolajjal állítják be) Az a véleményem, csak a természetes formában forgalomba hozott zsír- és olajféléket szabad fogyasztani, mint dizsnózsír, vaj, kacsazsír, libazsír, finomítatlan olajok( sajnos ezek hamar avasodnak és nem kellemes a szaguk, ezért vegyi eljárással finomítják).
2015. febr. 11. 21:12
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!