Más is észrevette, hogy a tesco-s tej dobozát nem lehet úgy felnyitni, hogy ne 3 ágban folyjon össze-vissza a tej belőle?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 25. 18:11
1/4 anonim válasza:
Nem, a hiba az ön készülékéban van. Egyébként használj ollót ha kifog rajtad a gyerekzár...
2/4 A kérdező kommentje:
De más doboznál a nyíl mentén kézzel is simán ki lehet rendesen nyitni,ennél sosem sikerül.Jó ez sokadlagos probléma csak feltűnt.
2013. ápr. 25. 18:29
3/4 anonim válasza:
De fel lehet, átlóban kell széttépni az egész tetejét.
Én úgy szoktam.
Ha erre gondolsz, akkor benyúlsz a kis háromszögnél a tetején, és feltéped a ragasztást.
Úgy, hogy 4 összeragasztott élt kapjál.
Aztán a 4 élt, egymással szemben átlóban széthúzod.
Így gyakorlatilag az összes ragasztást feltéped. És úgy akármelyik sarkon jól tudod önteni.
De az igaz, hogy az ilyen dobozoknak nem így tervezték meg a kinyitását. Viszont csak így működik.
Van olyan is, amin műanyag kupak van, és abban egy alufólia, és azt ki kell tépni belőle, de természetesen állandóan beleszakad.
Én az ilyen műanyag zárakat is úgy ahogy van, letépem az egészet a p.icsába, alufóliástól, mindenestől. :)
4/4 A kérdező kommentje:
Ja,ez az a fajta.
2013. ápr. 25. 21:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!