Miért vannak a 4350 forintos (/kg) Gyulai kolbászban olyan porc vagy egyéb kemény darabok, amik kitörhetik az ember fogát?
Figyelt kérdés
2015. máj. 20. 11:25
1/4 anonim válasza:
Ha valaminek magas az ára, arról hajlamosak vagyunk azt gondolni hogy makulátlan minőségű. Sajnos sok más példa is azt bizonyítja hogy az ár sokszor nem arányos a termék/szolgáltatás minőségével. És különös az, hogy pont a méregdrága dolgoknál szokott az előfordulni hogy annyit sem érnek mint a legolcsóbb.
Például a pulykamell sonka 1300 Ft/kg áron is szokott lenni egyes helyeken. Az elfogyasztása után mégsem kell fogorvoshoz menni.
2/4 anonim válasza:
Amúgy a wikipédia oldal szerint kézzel csontozzák, az ember meg hibázhat, szóval azért.
3/4 zolidobos válasza:
Azért egy ilyen árkategóriás kolbásznál erősen elvárható lenne a makulátlan minőség. Az ezer forintosnál elmegy, de ennél már nagyon nem fér bele. Elhiheti bárki, van rálátásom a kolbászfélékre, munkámból adódóan, és felelősséggel kijelentem, hogy mára csak a Pick Téliszalámi (a Csemege nem!!) hozza az árának megfelelő minőséget. nem akarok hazabeszélni, de ha találsz tisztességes, megbízható kistermelőt, 2000-2500 forintért olyan kolbászt vehetsz, hogy ihaj! Mondjuk mi is kézzel csontozunk, mégsem engedhető meg a porc a kolbászban...meg is ölném a fiúkat!
4/4 anonim válasza:
Házikolbászt vegyél a piacon, olcsóbb és finomabb, nincs benne csont sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!