Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Lehet valami bajom, ha sok...

Lehet valami bajom, ha sok olyan cseresznyét eszek ami férges?

Figyelt kérdés

Nagyon szép cseresznyéket vettünk, teljesen egészségesnek tűnnek,senki meg nem mondja,hogy férgesek.

Ám belül minden második az.Eddig nem nézem meg soha, de most kíváncsi vagyok, valószínüleg már egy csomó férgeset ettem.

Lusta vagyok mindegyikből kiszedni:/

2015. jún. 16. 13:21
 1/6 anonim ***** válasza:

beáztatod kijönnek

amúgy meg nem lesz semmi bajod tőle,csak undorító

2015. jún. 16. 13:26
 2/6 anonim ***** válasza:
A gyümölcskukac nem tud mit kezdeni a szervezeteddel, a gyomorsav elintézi s kapsz egy kis extra proteint. Nem hinném, hogy bajod lenne, egy mindenevőnek étel az is s ahogy írtam, Téged nem fertőzhet meg, mert annyira nem penge, hogy növényre, állatra is veszélyes legyen egyszerre.
2015. jún. 16. 13:27
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha sokat eszel (15...20kg) kipukkadsz!
2015. jún. 16. 13:32
 4/6 anonim ***** válasza:
Én csak eszem a fáról és már bele sem merek nézni :-)
2015. jún. 16. 13:50
 5/6 anonim ***** válasza:
Semmi.
2015. jún. 16. 16:18
 6/6 anonim ***** válasza:

bajod tényleg nem tőle, de szerintem is undorító. Főleg, hogy a kis kukacka bele is ürít a a gyümölcsbe, az a barnás rész az bizony az.

Sajnos én is ezért mondtam le róla, mert, ha szétszedem és látom, még jobban kiráz a hideg.

2015. jún. 16. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!