Ha a sertéshús több, mint 8 napot állt hűtőben, akkor az elkészíthető rántott húsnak, vagy dobjam ki?
Figyelt kérdés
#szavatosság #egészség #káros #élelmiszer #rántott hús #mérgezés #ételmérgezés #megromlás #sertéshús #fogyaszthatóság
2015. máj. 5. 09:51
11/13 anonim válasza:
zacskóban tuti megromlott....... majd integess a Fókuszban
12/13 anonim válasza:
Így akár másnapra is megromolhat. Volt amikor másnapra büdi lett és kidobtuk, mert a normál hűtőben engedtük fel fagyottból, nem hét nap múlva. Az tuti büdi már. Legfeljebb mélyhűtőben keményre fagyva nem lesz semmi baja. Normál hűtő térben egy-két nap és kidobhatod.
13/13 anonim válasza:
Be kell áztatni ecetbe. A vendéglátó helyeken is ezt csinálják. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!