Meddig áll el szobahőmérsékleten (kb 20 fokon) a rántott csirkemell?
Figyelt kérdés
2015. márc. 8. 16:53
1/11 anonim válasza:
Hát én olyan 6-8 óra után már nem próbálkoznék vele.
2/11 anonim válasza:
Pár óra múlva (max 5 ) érdemes elfogyasztani vagy hűtőbe tenni zacsiban .
4/11 A kérdező kommentje:
tegnap délután sütöttem, de akkor kidobom, köszi
2015. márc. 8. 17:39
5/11 anonim válasza:
Egy nap ??? A rántottát vagy a tükör tojást is kihűlése után 1,5 órán belül meg kell enni . Nyáron meg semmilyen türelmi idő nincs , még a tejtermékekre sem .
6/11 anonim válasza:
Szerintem még nem romlott meg, nálunk is maradt már kint véletlenül és semmi baja nem volt másnapra. Szagold meg, ha nincs furi szaga, biztos jó még.
7/11 anonim válasza:
Nehogy már egy másnapos rántottcsirkét kidobj ! még 20 fokon sincs másnapig semmi baja egy rendesen átsütött rántotthúsnak. Ez meg még csak nem is csontos.
egyébíránt hallgass az érzékszerveidre. Szaglás, kóstolás, és biztosan nem fog becsapni.
8/11 anonim válasza:
1 napos kajáért más ember a fél karját odaadná.
Énis egyiknap megcsinálom, a maásiknap elviszem melóban. Eddig egyszer se volt megromolva.
9/11 anonim válasza:
Megmikrózva én még megenném. Nekem is volt, hogy éjszakára kint felejtettem nyáron, meg a lakodalmakban néha ott áll az asztalokon hajnalig nyáron, és még nem lesz tőle bajuk.
10/11 anonim válasza:
Na igen, az ortorexiás bölcsek mindenkit lepontoznak...
Isten óvjon mindenkit tőlük!Bár a kukában guberálók nem ilyen finnyásak, ők legalább jól járnak .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!