Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Házi vágású kakasból mit...

Házi vágású kakasból mit érdemes készíteni?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 14. 23:23
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Pörkölt bográcsban.
2015. ápr. 15. 03:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Pörkölt a legfinomabb belőle. Ha lehet, a saját zsírján, ha nem akkor sem olajjal, hanem zsírral-
2015. ápr. 15. 07:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 Trafó1 ***** válasza:
100%
Kakaspörkölt nokedlival és savanyú uborkával.
2015. ápr. 15. 07:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
76%

Sütve a combját-mellehúsát?

- tepsibe olajat/zsírt (amit akarsz), bele a besózott, fűszerezett húst

- mellé 4-be vágott lila-hagymát cikkeztem

- körbe-raktam vastag hasábba vágott krumplival


Első nekifutásból egy pohárka fehér-borral!!! öntöttem fel, fóliát rá, és be a sütőbe!!! Ha még kell, utána már vízzel pótoltam puhulásig. Utána a fóliát le, és piros-ropogósra lehet sütni!!!

2015. ápr. 15. 08:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 Ügyet Lenke ***** válasza:
58%
húslevest, majd tepsiben megpirítod, sütőben...
2015. ápr. 15. 14:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
Sütőzacskóban füstölt szalonnával, hagymával, fokhagymával összezárva, borssal és sóval bőven meghintve párolni míg túl puha nem lesz, aztán a zacskót felül szélesre megnyitva készre pirítani a lehető leghamarabb. Börutálö.
2015. ápr. 16. 23:03
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!