Házi vágású kakasból mit érdemes készíteni?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 14. 23:23
2/6 anonim válasza:
Pörkölt a legfinomabb belőle. Ha lehet, a saját zsírján, ha nem akkor sem olajjal, hanem zsírral-
3/6 Trafó1 válasza:
Kakaspörkölt nokedlival és savanyú uborkával.
4/6 anonim válasza:
Sütve a combját-mellehúsát?
- tepsibe olajat/zsírt (amit akarsz), bele a besózott, fűszerezett húst
- mellé 4-be vágott lila-hagymát cikkeztem
- körbe-raktam vastag hasábba vágott krumplival
Első nekifutásból egy pohárka fehér-borral!!! öntöttem fel, fóliát rá, és be a sütőbe!!! Ha még kell, utána már vízzel pótoltam puhulásig. Utána a fóliát le, és piros-ropogósra lehet sütni!!!
5/6 Ügyet Lenke válasza:
húslevest, majd tepsiben megpirítod, sütőben...
6/6 anonim válasza:
Sütőzacskóban füstölt szalonnával, hagymával, fokhagymával összezárva, borssal és sóval bőven meghintve párolni míg túl puha nem lesz, aztán a zacskót felül szélesre megnyitva készre pirítani a lehető leghamarabb. Börutálö.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!