Pomelót összeturmixoltam, hogy gusztusosabb legyen, de nagyon keserű, hogyan fogyasszam?
Figyelt kérdés
Nem akarom ennyi meló után kiönteni, fél órámba telt a turmixolás :D
Minden egyes ízlelés után elég erős keserű ízt érzek, az egész életem lepereg ezalatt
2015. ápr. 1. 20:29
1/8 anonim válasza:
Igen, a pomelónak van egy jellegzetes kesernyés íze. Turmixolás nélkül jobb íze lett volna, legalábbis szerintem.
Esetleg egy kis mézzel ízesíthetnéd. Sajnos jobb ötletem nincs.
2/8 A kérdező kommentje:
ja megpróbálom, köszi! :D
2015. ápr. 1. 20:59
3/8 anonim válasza:
nem tudom én ami pomelót ettem annak egy csepp keserű íze sem volt. mondjuk én a gerezdeket is megpucoltam...
4/8 A kérdező kommentje:
ez olyan mint vmi bűnrossz sör, legalább is az utóíze, az illata finom
2015. ápr. 1. 21:26
5/8 anonim válasza:
Csak a gyümölcshúst kellett volna összeturmixolni/megenni. A hártyát le kell róla szedni, mert attól olyan "furcsa" keserű ízű.
6/8 A kérdező kommentje:
De ettől még egészséges? A keserű íz ellenére?
2015. ápr. 1. 22:29
7/8 anonim válasza:
Igen, egészséges. Sok benne a B1-, B2- és C-vitamin valamint a kálium, ezenkívül zsírégető enzimet is tartalmaz, ezért fogyókúrázóknak is ajánlható.
Végül sikerült megenni? :)
8/8 A kérdező kommentje:
nem nem ilyenkor már nem szoktam, majd holnap reggel megfenyítem magam és legyűröm :D
képes vagyok sokszor csak azért enni valamit mert egészséges, még ha nem ízlik :D
2015. ápr. 1. 23:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!