Mit lehet csinálni a keserű uborkával, hogy ehető legyen?
mielőtt elteszed azelőtt addig vágd a végeit amig nem érzed már a keserű ízt. vágsz egy kicsit megkostolod, ha keserű vágsz még egy kicsit ezt addig amig jo nem lesz.
ha csak egy is keserű akkor mind keserű lesz
A keserű uborkát nem kóstolgatni kell, hanem egy-egy kiskanállal be kell venni az őrleményből, mint többnyire a gyógyító dolgokból szokás. Állítólag a koleszterint is csökkenti és a vércukrot is lenyomja. Megettem egy tasak keserű uborka port de nem csökkent a cukor tőle.
Aztán kipróbáltam a CLA kapszulát. Azt akár édes cukros dolog fogyasztva, a cukor étkezés után 5 órával lecsökken 5-ös érték környékére.
Igaz, "kicsivel" többe kerül de mivel rendesen leviszi a cukrot ezért megéri a havi adag 3.600,-Ft-ot.
Igaz, a havi keserű uborka por az csak egy ezres, de nem is használ annyiért, legalábbis ahogy tapasztaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!