Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Vettem kalifa darált diót, de...

Vettem kalifa darált diót, de igencsak keserű utóíze van. Így is ehető, vagy ki kell dobni?

Figyelt kérdés
Vagy ez a kalifa dió, csak sütéshez való? Egyáltalán miért keseredik meg a dió?
2011. ápr. 24. 00:19
 1/6 anonim ***** válasza:
A dió megavasodik a levegő és a fény hatására ekkor kellemetlen íze lesz (avas íz)
2011. ápr. 24. 01:07
 2/6 anonim ***** válasza:
avas, ne edd meg. Én sütni se sütök vele, mert kiérződik az avas íz.
2011. ápr. 24. 01:35
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Írd le a zacskón lévő kódokat, és írd meg egy panaszlevélben a gyártónak. Nekik jó a visszajelzés, és lehet, hogy küldenek valamit engesztelés képen. Biztos van e-mail címük is.
2011. ápr. 24. 02:01
 4/6 A kérdező kommentje:
Két csomaggal vettem, és mindkettő keserű, dohos ízű, pedig a szavatossága 5 hónap múlva jár le. Egy ilyen panaszlevelet hogy fogalmaznátok meg? Megadjam a nevem, címem például benne?
2011. ápr. 24. 15:58
 5/6 anonim ***** válasza:

Persze, add meg. Általában küldenek egy újat kártérítésnek

Írd meg, hogy hol vetted és mikor. és küldd el a zacskót is. (hagyhatsz is venne egy kávéskanállal, az még elmegy a borítékban.

2011. ápr. 24. 16:00
 6/6 anonim ***** válasza:

Persze meg kell adni az elérhetőségedet. A kalifa minőségbiztosítója jó fej (volt kollégám), nem fog lófejet küldeni az ágyadba:)

Csak leírod, hogy mit tapasztaltál, hol vetted, és mindenképp kell a zacskón lévő kód. Abból ők vissza tudják követni, hogy mikor, melyik alapanyagból lett gyártva. Ha még van belőle raktáron, és az alapanyaggal volt a baj, akkor vissza tudják tartani, és ezzel több háziasszonyt meg tudsz óvni egy rossz élménytől.

Ha mintát tudsz mellékelni az a legjobb.

Az elérhetőségeik:

[link]

Gilan Trading Kft.

2071 Páty, Kerekdombi út 7.

Tel.: 23/555-700

Fax: 23/344-062

e-mail: info@gilan.hu

2011. ápr. 24. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!