Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » A zabpehely tényleg segít a...

A zabpehely tényleg segít a fogyásban?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nem találok konkrét cikket sajnos a zabpehely jótékony hatásairól, pedig egyre többmindnekitől allom, hogy segíti a fogyást. Valaki le tudná írni kérlek, hogy hogy meg mint van ez?

Köszönöm!

2015. márc. 23. 19:00
 1/3 anonim válasza:

Szerintem aki mesélt erről, az inkább magára a zabra gondolt, nem az ízesített, cukrozott, tartósítószeres zabpehelyre gondolt.

(Én személy szerint nagyon szeretem tejbe áztatva gyümölcsökkel+mézzel, vagy zabkásának megfőzve)

Első cikk, amit kidobott a google "zab jótékony hatásai"-t bepötyögve :)

[link]

2015. márc. 23. 19:17
 2/3 anonim ***** válasza:

ez is csak élelmiszer "segíti a fogyást", a fogyást leginkább az segíti, ha nem gyökér módszerekhez nyúlunk (paleó meg kalóriázás)

enni kell sokat meg sokat edzeni és jóless az úgy

2015. márc. 23. 19:24
 3/3 anonim ***** válasza:
A zabpehelynek nagy a fehérje tartalma, ezért jobban laktat, mint a rizs vagy liszt. Másrészt a rostok lassabban szívódnak fel, így nem emeli a vércukorszintet, nem leszünk újra éhesek olyan hamar.
2015. márc. 23. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!