Miért nincs már sehol 500g-os zabpehely 200ft-ért? Hova lettek?
Figyelt kérdés
sehol sem találok már ilyen zabot, sehol sincs már , se penny, se hagyományos sparos csomagolt , se aldi , mindenhol csak ilyen más milyenek vannak , pl.: 500g de 450ért, 250g 200-ért stb.. sorolhatnám, de ez a hagyományos , amit megszoktam nincs már.. miért? valaki esetleg tudja?2014. jún. 20. 15:06
1/3 anonim válasza:
Nem tudom hirtelen, mennyibe kerül, mi a Spar S-Budget zabpelyhét használjuk, minőségre jó, héjat még nem találtam benne, rossznak tűnő szemet is alig.
2/3 anonim válasza:
Lidl és Aldi. 199 pénz az 500 grammos kiszerelés, mindkettőnél van apró és nagyobb szemű pehely is.
3/3 A kérdező kommentje:
igen ,én is ezeket vettem eddig , de tegnap voltam alidban is spárban is és már nincs .. :/ (békéscsaba)
2014. jún. 21. 12:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!