Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mióta létezik uborkás ketchup?

Mióta létezik uborkás ketchup?

Figyelt kérdés
sztem tök finom de eddig még sose hallottam errõl felix gyártmány már csak egykis chili hiányzik belõle és kész lenne a tökéletes ketchup mit gondoltok errõl az 5letrõl?
2015. márc. 1. 09:11
 1/10 anonim ***** válasza:
82%
elég bizarrul hangzik
2015. márc. 1. 09:51
 2/10 anonim ***** válasza:
82%
szeretem a ketchupot, a barbecue szószt, sőt igazából minden hasonlót... chilis ketchup nem hangzik rosszul, de uborkás? az tényleg bizarr :)
2015. márc. 1. 09:59
 3/10 anonim ***** válasza:
16%
Nem létezik a Félixtől uborkás ketchup!
2015. márc. 1. 11:30
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó:

[link]

Kérdező:

Nem tudom, én egy hete vettem az Euro Family-ben 200 Ft-ért, meglepően olcsón. Aztán másnap a GRoby-ban 160 Ft-ért láttam ugyanezt. A morzsin levő csokiboltban meg talán 180 Ft-ért. Elég nagy kamionnyi szállítmányt hagyhattak el most itt Pest megyében, mert mindhárom boltban hegyekben áll a cucc. :D Szerintem ahhoz képest, hogy Felix, nagyon finom. Tudom, hogy állítólag a Felix a legfinomabb, de én érzek rajta vmi hülye mellékízt - ezen nem, ez finom.

2015. márc. 1. 11:51
 5/10 anonim ***** válasza:
82%

Valami bűzlik itt... :D :D

[link]

Itt valami nagy suskus van! :D

2015. márc. 1. 11:55
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Megvan a titok nyitja:

[link]

Igen, 2013-as limitált kiadás volt. Így kerülhetett be az országba, magyaroknak még jó lesz címszóval. :D

Az enyém pont tegnap járt le.

2015. márc. 1. 12:13
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen, és még mennyi lejárt limitált kiadás kerül az országba, magyaroknak az is jó lesz címszóval... :)
2015. márc. 1. 13:17
 8/10 A kérdező kommentje:
az enyém is tegnap járt le de tegnap megettem allitolag meg hetekig jo utánna... 200ft az semmi én cba-ban 99ft-ért vettem azon gondolkoztam vajon megsértõdnének ha 1-2rekesszel hoznék belõle itthon meg nagyüzemiben elkészítem a titkos szószom de nem volt pénzem gondolom most meg mivel lejárt nem árulhatják de ez sem viztos mert kérdeztem a csajt mikor jár le azt mondja mai de még utánna is jó 1-2hónapig nagyon elakarják adni a cuccot...
2015. márc. 1. 16:44
 9/10 anonim ***** válasza:
65%
Ne aggódj, a CBA-ban el is fogják adni, másról se lehet olvasni, csak arról, hogy rohadt gyümölcsöket árulnak, szemét szarrágó banda az egész.
2015. márc. 1. 17:38
 10/10 A kérdező kommentje:
ilyen helyeken nem is vennék semmi gyümlcst meg kenyeret meg ilyeneket mert nemjó max a sparban.
2015. márc. 1. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!