Tényleg létezik olyan, hogy répa?
Figyelt kérdés
Állitolag olyan ize van,mint a savanyu káposztánk. Zala megyében ismert. természetesen nem a sárgarépára gondolok2014. nov. 30. 18:03
1/11 anonim válasza:
Akkor milyen répára?
Fehérrépa, cukorrépa, vadrépa... stb?
2/11 anonim válasza:
Tényleg létezik olyan, hogy répa. (Vszinüleg a kerékrépára gondolsz. Nézz igy utána. Meg tanulj meg értelmesen kérdezni!!!!)
3/11 anonim válasza:
Én kerekrépaként ismerem, és úgy tűnik, az internet is. Kerekrépa savanyítása.
4/11 anonim válasza:
Az a nem semmi, hogy egy ilyen kérdést volt, akinek sikerült értelmeznie. Nekik gratulálok. :)
6/11 A kérdező kommentje:
Végülis most mi nem értelmezhető a kérdésen egyeseknek?
Értelmes válaszokat köszönöm
2014. nov. 30. 18:45
7/11 anonim válasza:
mi nem értelmezhető rajta?
"Tényleg létezik olyan, hogy répa?"
vesd össze mondjuk azzal, hogy
"Tényleg létezik olyan, hogy krumpli?"
Nos? Érted a problémát a kérdéssel?
8/11 A kérdező kommentje:
Nem nem értem mi a gond. Szép estét!
2014. nov. 30. 20:17
9/11 anonim válasza:
hát erre nem tudom, mit mondjak. Szerinted értelmes dolog megkérdezni azt, hogy létezik-e olyan, hogy "krumpli"? vagy hogy "uborka"? azt hiszem, mindannyian tudjuk, hogy léteznek. Ugyanígy a (sárga)répa létezése is viszonylag köztudott.
10/11 A kérdező kommentje:
Amennyiben nem írtam volna hozzá kiegészitest, hogy mire gondolok akkor igen valoban értelmetlen böszme kérdés lenne.de igy...
Persze aki kötekedni jár ide az talál rajt fogást.
2014. nov. 30. 20:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!