Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Amiket főleg vidéken büfékben...

Amiket főleg vidéken büfékben lehet kapni hamburgereket és ilyen óriásiak, mellé metömve salátával és hagymával, azt az emberek hogy bírják megenni?

Figyelt kérdés
Egyszerűen egyet harapok bele és szétesik az egész..szanaszét csúszik meg minden összevissza folyik a ketchup,majonéz..
2015. febr. 24. 17:52
 1/10 anonim ***** válasza:
94%

nyamnyam, de ennék már olyan igazit, de itt ahol lakom sajna sehol sem lehet kapni:(

Hát úgy bírják megenni, hogy A/nagyon éhesek vagy B/egyébként is nagy adagokhoz szoktak.

2015. febr. 24. 18:07
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

1. Feje tetejére fordítva nem csúszik szét annyira

2. Késsel, villával

3. Tálcára kérnék krumplit és az felett esznek, így a krumplira hull a finomság, és azt is megeszik. Persze előtte és utána kezét mosnak.

(BP-n is tudok ilyen helyeket)

3/10 anonim ***** válasza:
100%

"szanaszét csúszik meg minden összevissza folyik a ketchup,majonéz.."

-nekünk is !

4/10 anonim ***** válasza:
100%
Bele szokták tenni direkt erre kitalált fóliába. [link] ez papír verzió, szerintem a fólia kicsit praktikusabb.
2015. febr. 24. 18:37
 5/10 anonim ***** válasza:
90%

Beleteszik szalvétába, vagy papírtasakba, így ami alul kifolyik az oda folyik. De ha sokallod a ketchupot vagy majonézt, nyugodtan meg lehet kérni a kiszolgálót, hogy kevesebbet tegyen bele.

Vagy jó erősen összefogod és úgy harapod akkor nem csúszik szét annyira. Én még mindig inkább eszek egy ilyen hambit teletömve minden jóval, mint egy kis félfogamra se valót, amibe tesznek húst,salit,ketchupot meg majonézt azt nesze egyed.

2015. febr. 24. 18:44
 6/10 anonim ***** válasza:
90%
Egyszerű: nem zavar, ha mocskos leszek! Ami csúszik kifelé, azt kézzel visszatolom, vagy kiemelem és a számba helyezem!
2015. febr. 24. 19:03
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Mert a nagy varosban milyen a hambi??
2015. febr. 24. 19:27
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

A nagyvárosokban kicsi a hambi, kisvárosokban nagy. :-)

Lehet, disznóólban nevelkedtem, de én kifejezetten élvezem ezeket a jól megpakolt hamburgereket.

Az sem zavar, ha olyan összetevők vannak benne, aminek eredetileg nem kellene. Pl. savanyú káposzta.

2015. febr. 24. 19:42
 9/10 anonim ***** válasza:
85%

fogjuk megfogjuk a két kacsónkkal se nem túl lágyan se nem túl erősen (esetleg úgy pozicionálom az ujjaim, hogy ne tudjon a harapással szemközti oldalon kinyilni) és beleharapunk. ami kihullik azt vagy utána felcsipegetjük, vagy a következő falat előtt.

és nem tudom de eddig azt hittem h a savanyú kápi az alaptartozéka :D

2015. febr. 24. 19:52
 10/10 anonim ***** válasza:

Nézzétek szét itt. Így eszik a hambit.

Vannak szép képek! :)

[link]

2015. febr. 24. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!