Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mit vihetnék enni suliba?

Mit vihetnék enni suliba?

Figyelt kérdés
Egyetemre járok, és reggel 8-tól este 6-ig óráim vannak. A szendvicsekből már elegem van. Mit tudnátok javasolni, mit vigyek, amit nem kell melegíteni?

2015. febr. 9. 19:44
 1/8 anonim válasza:
Rizs és hús vagy salátaés hús,csoki kekszek.
2015. febr. 9. 19:49
 2/8 FPSusername válasza:
Például péksüteményeket, vagy általában minden áruházban megtalálható diákcsemegét, serkenti az agyműködést, csokit, gyümölcsöt. Mindent amit szeretsz. Valami laktató kaját is vihetsz amiről tudod hogy elég energiát ad és 3-4 órán keresztül kihúzod vele.
2015. febr. 9. 19:50
 3/8 anonim ***** válasza:

Majonézes hideg saláták péksüteménnyel.

Este grillen natúr megsütött csirkemell salátával, pirítóssal.

Felkockázott gyümölcsök vegyesen.

Felkockázott zöldségfélék vegyesen.

2015. febr. 9. 19:53
 4/8 anonim ***** válasza:
Kaszinó tojás zsömlével, kukorica saláta fasírttal, zöldséges muffin, tojásos muffin, hús kenyér, palacsinta, rizskoch, gofri, rizs sült vagy párolt hússal,rántotta zsömlében, győri édes keksz joghurttal, sült máj zsömlében, rántott hús rizzsel, rántott gomba vagy sajt rizzsel, görög saláta
2015. febr. 9. 19:56
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tippeket, nagyon jók vagytok :)

Látom többen írtátok a rizst. Hidegen meg tudom majd enni?

2015. febr. 9. 20:09
 6/8 anonim ***** válasza:

Különböző saláták pl. a majonézes tojássalátától kezdve a citromos-lazacos rukkolasalátáig ami éppen tetszik, rengeteg féle van és a legtöbb hamar elkészíthető, és nyújt egyfajta változatosságot a szendvicshez képest :)

Gyümölcsmixek, esetleg natúr joghurtos öntettel vagy akár műzlit is vihetsz joghurttal. - Egyszerűen egy kis műanyag ételhordóban.

Sajttekercsek, töltött zöldségfélék (mellé friss pékárú) - pl. túróval töltött paradicsom, paprika, tojáskrémmel töltött uborka vagy cukkini (kb. 5 centi magas hengereket vágsz és kivájod a belét, majd megtöltöd - a fennmaradó zöldségbélből készíthetsz otthon krémet, felhasználhatod omletthez, stb.)

Szőlő, sajt, olajbogyó mix.

Töltött tojásfélék pl. kaszinótojás, avokádóval töltött tojás - vagy fordítva, főtt tojással töltött avokádó! :D

Ami még jó megoldás lehet az egy ilyesmi termoszbögre, direkt leveshordásra találták ki: [link]

Nem hűl ki benne a leves, legalábbis 4-5 óra alatt semmiképp sem, nekem van ilyen :) Praktikus, ha néha valami meleget is ennél.

2015. febr. 9. 20:12
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia. En is egyetemista vagyok, ismeros a helyzet. En rizsfelfujtat, palacsintat, gofrit,sajtos omlettet, zabkasat, tejberizst, tejbegrizt, szendvicssutos melegszendvicset, gesztenyepuret,vargabelest gond nelkul megeszek hidegen, sot jobban is izlik igy.:) Egy

kockat vagok, beleteszem egy muanyag dobozkaba es kesz. Lekvar, gyumolcs, kakao,

fahej mind jo ra.

Szoktam kesziteni zabpelyhes muffint, az is jol eltelit, illetve diakcsemege is altalaban van

nalam. En a muzliszeletet nem szeretem, inkabb banan, kremturo, joreggelt keksz vagy

zabfalatok.:)

Ha tobb idom van reggel, vagy idoben kelek, akkor turmixot keszitek reggelire. Ez sokaig eleg.

Ritkabban ugyan de elofordul: Cezar salata, gyros salataval, es hat igen....hamburger.:)

2015. febr. 9. 20:37
 8/8 Ügyet Lenke ***** válasza:
Sokszor unom én is a felvágottas szendvicseket, veszek közben kiflit, megkenem vajjal, simán, joghurt, olivás kenyés sajttal, felvágott nélkül, ha van ahol akkor vihetsz virslit, töltött tojás, saláták, hideg bécsi szelet zöldséggel...
2015. febr. 10. 09:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!