Mit vihetnék enni suliba?
Majonézes hideg saláták péksüteménnyel.
Este grillen natúr megsütött csirkemell salátával, pirítóssal.
Felkockázott gyümölcsök vegyesen.
Felkockázott zöldségfélék vegyesen.
Köszönöm a tippeket, nagyon jók vagytok :)
Látom többen írtátok a rizst. Hidegen meg tudom majd enni?
Különböző saláták pl. a majonézes tojássalátától kezdve a citromos-lazacos rukkolasalátáig ami éppen tetszik, rengeteg féle van és a legtöbb hamar elkészíthető, és nyújt egyfajta változatosságot a szendvicshez képest :)
Gyümölcsmixek, esetleg natúr joghurtos öntettel vagy akár műzlit is vihetsz joghurttal. - Egyszerűen egy kis műanyag ételhordóban.
Sajttekercsek, töltött zöldségfélék (mellé friss pékárú) - pl. túróval töltött paradicsom, paprika, tojáskrémmel töltött uborka vagy cukkini (kb. 5 centi magas hengereket vágsz és kivájod a belét, majd megtöltöd - a fennmaradó zöldségbélből készíthetsz otthon krémet, felhasználhatod omletthez, stb.)
Szőlő, sajt, olajbogyó mix.
Töltött tojásfélék pl. kaszinótojás, avokádóval töltött tojás - vagy fordítva, főtt tojással töltött avokádó! :D
Ami még jó megoldás lehet az egy ilyesmi termoszbögre, direkt leveshordásra találták ki: [link]
Nem hűl ki benne a leves, legalábbis 4-5 óra alatt semmiképp sem, nekem van ilyen :) Praktikus, ha néha valami meleget is ennél.
Szia. En is egyetemista vagyok, ismeros a helyzet. En rizsfelfujtat, palacsintat, gofrit,sajtos omlettet, zabkasat, tejberizst, tejbegrizt, szendvicssutos melegszendvicset, gesztenyepuret,vargabelest gond nelkul megeszek hidegen, sot jobban is izlik igy.:) Egy
kockat vagok, beleteszem egy muanyag dobozkaba es kesz. Lekvar, gyumolcs, kakao,
fahej mind jo ra.
Szoktam kesziteni zabpelyhes muffint, az is jol eltelit, illetve diakcsemege is altalaban van
nalam. En a muzliszeletet nem szeretem, inkabb banan, kremturo, joreggelt keksz vagy
zabfalatok.:)
Ha tobb idom van reggel, vagy idoben kelek, akkor turmixot keszitek reggelire. Ez sokaig eleg.
Ritkabban ugyan de elofordul: Cezar salata, gyros salataval, es hat igen....hamburger.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!