Hol kapok igazán friss húst? (sertéslapocka, csirkemell, ilyenek. )
A legtöbb helyen másnap lejáró hús van kitéve. Ha meg ilyen henteses kimérős, direkt olyan fénnyel van megvilágítva, hogy ne lásd, hogy milyen, ott alapból nem is vásárolok. HOL érdemes?
(budapesten)
Szoktam járni a vásárcsarnokba, de a hentesnél max a kutyának veszünk aprólékot... A hiperekben ki lehet fogni nagyon friss, jó húsokat, de függ attól mikor érkezel. Mi van még?
Valahogy jobban megbízom a csomagolt termékekben, de nem tudom hogyan lehet hozzájutni a frissen csomagolthoz.
A hentes bárhogyan mókányolhatja az árut, meg lefagyasztja felengedi, eladja másnap, mittudomén. behűti, kiveszi akármi.
Azok meg akik azt javasolják, hogy vágjak állatot tényleg nem értem mit gondolnak magukról. Világosan leírtam, hogy vásárolni szeretném a húst, nem magam vágni. Trollkodni nem ide kéne járni.
Pedig te vagy a legnagyobb troll itt. :D
Számtalan cikk van arról, hogy a lehető legundorítóbb és legigénytelenebb húsokat a hiperben kapod meg. Attól egy fokkal jobb a hentes. Aztán a vásárcsarnok, aztán pedig a termelői áruk. És természetesen a legjobb árut a sztár, vagy prémium hentes/húsboltok árulják.
Én előcsomagolt húsárut csak akkor veszek, ha muszáj. Na azt aztán tényleg addig tartják a hűtőpultban míg nem szégyellik.
Szóval az a baj hogy a te elvárásaid egymásnak ellentmondanak, kizárják egymást. Ezért nem nagyon tudunk rá válaszolni..
"Na azt aztán tényleg addig tartják a hűtőpultban míg nem szégyellik."
Az ilyen állításokat igazolni kellene, mert ha nem tudod bizonyítani, akkor csak hazug rágalom.
Akkor nézd meg, hogy például akkor is árulják még, amikor már lejár a szavija, féláron. Hadd vegyék a hülye magyarok, igaz hogy már a kutyának sem kéne odaadni, de féláron még hátha jó lesz nekik! Ilyenkor már pl színe is szokott lenni, a szagáról nem is beszélve.
De logikus, egy nagy világmárkának mindegy ha romlott vagy gyenge minőségű húst árul, hiszen ha valakinek baja van, akkor majd vissza viszi legfeljebb. Úgysem fognak kevesebben vásárolni nála. Nem így egy kistermelőnél, vagy sztárhentesnél. Azoknál a lényeg a minőség, és ha ezt nem tudják garantálni a tököm se fog náluk vásárolni.
Nem reklámozni akarok, de budaörsi auchanben szoktunk pl csirkemellet venni, gyönyörűen le vannak vákuumozva és 100-asával bedobálva egy hűtőbe. Általában aznap reggel pakolják be, mindig szépek, könnyű szállítani, biztosan csomagolt.
Ennek ellenére múltkor a budakalászi auchanben kerestem ugyanezt, és csak baromi undorító habszivacsra folpakozott szinte zöld filéket találtam.
Ezért mondtam, hogy sokban függ a hely, de senki sem írt konkrét helyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!