31 nap alatt mennyibe kerül a kaja egy 23 éves Férfinek?
Figyelt kérdés
Napi 1.000 Ft. mire elég? Többet kell rákölteni?2015. febr. 5. 15:29
1/9 anonim válasza:
Attól függ, hogy mit és mennyit eszik.
Elvileg havi 30.000 ft-ból már elég változatosan lehet étkezni, de nem hússal fog jóllakni ennyiböl, hanem zöldségféléket meg tészta/rizs/krumplit is kell ennie és nyeres alapanyagokból kezdve, saját maga által fözve, illetve reggel-este kenyeret valamivel.
2/9 anonim válasza:
Ennyi biuztosan nem elég, én min.60.000 Ft-ra saccolok, ha zöldséget, gyümölcsöt és változatosan akar enni és nem madáradagokat.
3/9 anonim válasza:
A férjem és én havonta kb 60000 Ft-ot költünk élelmiszerekre, és ebböl böven lehet változatosan étkezni, zöldségfélék meg gyümölcsök is beleférnek - de természetesen csak azok, amiknek szezonja van. Meg a félkész-, kész-, fagyasztott ételek helyett magam fözök a piacon/hentesnél vett nyersanyagkból.
Megfelelö szervezéssel (és fözéstudással) igen változatos étrendet lehet megvalósítani.
4/9 jackson666 válasza:
Napi 1000 ft arra elég hogy éppen ne dögölj éhen. Van egy jobb ötletem magyar recept egyél csak minden második nap.
5/9 anonim válasza:
napi ezerből mit tudsz enni? hát reggelire veszel 3zsemlét 100ft ebédre veszel egy kiló krumplit 100ft +hagyma pirospaprika abból csinálsz paprikáskrumplit eddig max 400ft vacsora meg zsemlék 100ft zöldség vaj vahkrép napi + 300ft a maradék száz forintból meg veszel tízóraira egy almát. egyszóval természetesen ha dolgozik fizikai munkát akkor ennyi nem elég 2000ft naponta már inkább.
6/9 anonim válasza:
ja de most érted otvannak azok a súlyemelő nemtudom kik ilyen állatok tízóraira megisznak 8liter joghurtot. 4000ft-ot... szóval minden egyén kérdése...
7/9 jackson666 válasza:
Vagy a sebeők giliszta emberek akik fényevők . Mondjuk mostmár értem miért van magyarországon egyre több fényevő.hátmert nincs 47 ezer ft juk.
9/9 anonim válasza:
amúgy én egy titkos recept alapján napi 100ft-ból meg tudnék élni volt id ilyen amikor 1éven keresztük kb ennyiből éltem és nem vagyok csöves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!