Milyen kaják vannak nektek most otthon?
Hűtő/szekrény:
- tej, joghurt, kefir, élesztő
- felvágott, sajt, tojás
- paprika, savanyú, gyümölcsök
- lekvár, cukor, liszt, só, fűszerek
- kecsöp, majonéz, mustár, torma, Pista, paradicsomkonzerv
- sör, bor, Zsubi
- tészta, gríz, rizs, gersli
- egy polc szálas tea
Kész étel:
- kenyér
- mákos-diós kalács
- csörögefánk
Fagyóban:
- rácponty
- hurka, kolbász, szalonna
- zöldségkeverék, gomba
- Ouzo :D
Hűtő: pici túró, pici sajt, 1 üveg citromlé, 1 kocka margarin, 1 kg krumpli, 1 kg hagyma, fél kg savanyúkáposzta
Spájz: 2 kg lisz, 1 kg cukor, 1 kg zsemlemorzsa, 1 kd dara, kávé, fűszerek, 4-5 kg fehér rizs, 1 kg barnarizs, 1 kg fejeskáposzta
Fagyasztó: sok csirke+ sertés, 1 adag csicseriborsópörkölt, 1 adag töltött káposzta
Olaj,fuszerek, tej, muzli, fagyoba csirke, malachus, riprop es derelye. Joghurtok, tej,.turorudi, banan narancs. Savanyusagokbol tobbfele. Tojas. Vaj es zsir...ma nem fozok vacsit, szalonnat sutunk teaval.
23n es 27F
Nálunk:
Hűtő: vaj, margarin, felvágott, virsli, sajt, tojás, joghurt és tejföl, tejszín, zsír, tonhalkrém, paprika, ketchup és mustár,
Kész étel: zöldborsó főzelék sajttal töltött pulykamell, gulyás leves, zöldborsó leves
Kamra: fokhagyma, krumpli, vörös és lila hagyma,körte, kiwi, alma, narancs, mandarin, uborka, savanyúságok, lekvárok különfélék, kenyér, fűszerek, cukor, liszt, olaj, rizs, száraztészta, pálinka, almalé, víz, tea, fűszerek, kávé, keksz, pop corn
És nem, nem viszek át semmit sem!
Készétel:
spenótos palacsinta és sonkás palacsinta (ez mindjárt nem lesz :) )
spenótfőzelék (amit nem használtam fel a palacsintába, azt berhabartam)
tejfölös csirkepöri maradék tegnapról
Félig-meddig kész:
sacher torta (meg van sütve, de még nincs meglekvározva/lecsokizva)
Alapanyagok:
krumpli
vörös és lilahagyma (a fokhagymát elhasználtam, az is volt nemsokkal ezelőttig)
paradicsom
paprika
gyömbér
alma
banán
tej
gyümölcslé
kenősajt
reszelni való sajt
májkrém
lazackrém
vaj
téliszalámi
szendvicssajt
baracklekvár
1 tojás :D
rizs
tészta
lisztfélék
köles
só
kakaó
kávé
fűszerek
teák
a fagyasztóban pontosan nem tudom, de van házikolbász, csirkemell, fagyasztott zöldségek, bogyós gyümölcsök, talán reszelt tök is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!