Ammóniaszagú camembert sajtot rendbe lehet hozni?
Ma vettem, megettem egy cikket, és a kérge tömény ammóniaízt árasztott, alig bírtam lenyelni.
Utánaolvastam miért lehet, azt írták helytelen tárolás. Túl mély hűtés, túl sokáig volt becsomagolva. Bár lehet direkt ilyen, mert egy cég gyártja, nem háztól vettem, de akkor ehetetlen.
Beleszagoltam a csomagolópapírjába, az is tömény ammónia, kitisztította a légutaimat.
Most átcsomagoltam, kitettem szellőzni.
Valakinek volt már ilyen tapasztalata?
500 g.
Bár lehet ilyennek kell lennie. Nem tudom. Most vettem először ilyen "eredeti francia" camembertet, eddig csak magyart ettem, de ott egyiknél sem tapasztaltam ezt az illatot.
Mikor nekem volt dolgom francia camamberttel, az olyan büdös volt, hogy a fészerben kellett tárolni, hogy meg lehessen maradni a lakásban. :)
Úgyhogy szerintem normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!