Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Rántott Camembert sajtot...

Rántott Camembert sajtot lehet tepsiben sütni kevés zsiradékon?

Figyelt kérdés

Nem folyik ki a sajt közepe, mielőtt még megsülne a panír? Az oldalán is megsül? Tudom, hogy kétszer kell panírozni, de mégis.... :-)

Bolti panírozásút mindig tepsiben sütöm, de azoknak a panírjában van valami "varázs anyag" ami rágyógyul a sajtra.

Arra is gondoltam, hogy apróra zúzott diót is keverek a morzsába és kevés dió olajon sütöm :-P

Épp leszokóban vagyunk a finomított napraforgó olajról ,ezért nem szeretném bő olajban sütni.


2014. aug. 13. 17:59
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
És még annyi kérdés, hogy kell -e rá alufólia?
2014. aug. 13. 18:01
 2/12 anonim ***** válasza:
93%

Nem kell alufólia, sütőlapon dupla panírral nem folyik ki.


A dió és a dióolaj nagyon jó ötlet, én is szoktam :) elég megkenni vele, finom lesz.

2014. aug. 13. 18:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/12 anonim ***** válasza:
93%
*sütőpapíron
2014. aug. 13. 18:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/12 anonim ***** válasza:
77%
Ki fog folyni az egész, rántott sajtnak a lényege a gyors sütés bő olajban.
2014. aug. 13. 18:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/12 A kérdező kommentje:
Na akkor eddig döntetlen :-) Még valaki?
2014. aug. 13. 18:50
 6/12 A kérdező kommentje:

Még van egy kis idő szavazni, míg megetetem a kutyákat és bepanírozom a sajtot

:-) Zöld kéz mindenkinek jár.

2014. aug. 13. 18:53
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi,pici off.

Végül,hogy sütötted?

Azért kérdezem,mert már régóta foglalkoztat a gondolat,hogy sütőben kellene sütnöm a rántott sajtot.

2014. aug. 13. 22:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/12 A kérdező kommentje:

Végül sütőben sütöttem, de nem kétszer, háromszor is bepaníroztam és jól rányomkodtam, sehol ne legyen lyuk. Ja és az egyik lényeges dolog, hogy nem vágtam fel, egészben sütöttem őket, gondolván a nemes penész réteg is véd valamicskét a kifolyástól. Sajnos az egyik így is kicsit kifolyt. Kettő túlélte. Ami a tepsi alján elterült, azt is meglehet enni, ropogósra megsül, szóval nem veszett kárba.

Az oldalán nem sült meg olyan jól a prézli.

Kísérletnek jó volt, de maradok a bő olajnál legközelebb, úgy látszik a rántott camembert továbbra is az egészségtelen élvezetek között marad :-)

Viszont régebben sütöttem már úgy Camembert sajtot, (nem rántva), hogy alufóliába helyeztem egyenként, befűszereztem és vörösbort locsoltam rá. Szorosan becsomagoltam és úgy sütöttem meg tepsiben. Az isteni volt.

2014. aug. 14. 08:48
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem valami gond lehet a sütőddel, ha az oldalán nem sült meg rendesen. Nekem légkeverésesben mindig egyenletesen átsül. Vagy gázod van esetleg csak, alsó-felső sütéssel? Akkor érthető lenne.


A másik, ami fontos lenne, hogy a sajt ne folyjon ki: hűtőbe kell rakni min. fél órára sütés előtt.

2014. aug. 14. 10:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
elnézést, mélyhűtőbe.
2014. aug. 14. 10:16
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!