Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mitől "köves" a krumpli?

Mitől "köves" a krumpli?

Figyelt kérdés

A megfőtt krumpliban néhány keményebb csomó marad.

Mitől lehet ez?



2015. jan. 15. 09:49
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Öreg volt, csírásodni készült, de megfőzted csírakezdeménnyel együtt. Én erre tippelek.
2015. jan. 15. 10:37
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!