Ti hány zsemlét esztek reggelire, vagy vacsorára?
Én is kettőt szoktam, nekem bőven elég.
Sőt, ha iszok mellé mondjuk kakaót, akkor 1-os elég
Normál zsemlét (gabonásat) nem eszem (de amikor ettem, akkor én is megálltam 2-nél, nem mintha mindig jóllaktam volna vele, de inkább mást ettem, nem csupa zsemlét. sosem voltam kenyeres).
A saját, nem normál zsemléimből annyit eszem, amennyit kívánok, de 3 már bőven elég, inkább kevesebbet :) Pedig a zsemléim nem is kalóriadúsak, de laktatóak s amúgyis eszem mellé valamit, vajat, zöldségeket, tojást, esetleg sajtot, csokikrémet...
Azért az sem mellékes, hogy simán tudok egyszerre 1200 kalóriát enni, ez nem ritka dolog, a pici étkezéseket nem nekem találták ki. De akkor is fura lenne egy tepsi zsemlével megoldani ezt, sosem teszem :)
Reggelire fél zsömlét eszem, egyébként csak ritkán.
De ha néha olyan a vacsora, akkor egy vagy két magos zsömle fogy el.
Zsömlét ritkán eszem, gyakorlatilag csak, ha volt időm magamnak sütni, abból ugyanis nehéz jót venni, vagy csak nagyon drágán. Egyet szoktam megenni.
Kenyérből 2 szeletet (püspökkenyér nagyságú szelet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!