Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miket készítetek reggelire,...

Miket készítetek reggelire, ebédre és vacsorára?

Figyelt kérdés

Szinte minden nap főzök, de kifogytam az ötletekből. :( Szükségem lenne néhány ötletre! :)

Köszönöm! :)

2014. jún. 6. 17:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Én mostanában nem minden nap főzök, meleg van és nem kívánjuk a főtt ételt.. de a héten volt egyszer zöldborsófőzelék tükörtojással, ma pedig brokkolikrémleves és mákos tészta :) (a húsos ételek nem nagyon fogynak el mióta ilyen meleg van).
2014. jún. 6. 17:49
 2/5 anonim ***** válasza:

Holnap rizseshús lesz kicsit lecsósan, vasárnap töltött csirkecombok, majonézeskrumplival, hétfőn kint grillezünk pácolt tarja, grillkolbász, sok-sok friss saláta.

reggelizni nem szoktunk (tudom, helytelen ) ebédre hétköznap főzök, de nem mindig húsosat, vagyis főzelékeket,

zöldségfasírtokat, halat, tésztákat, elég vegyesen, nem unalmasan.

Vacsora valami könnyű hideg vagy meleg szendvics, esetleg csak sajt és gyümölcs.

2014. jún. 6. 18:45
 3/5 anonim ***** válasza:

Reggeli: ham & eggs, rántotta, melegszendvics, főtt tojás, bundás kenyér, különböző krémek(tojáskrém, májkrém).

Ebéd:spenót tükör tojással, tojásos nokedli, rakott krumpli, resztelt máj, lecsó, lecsóshus, tarhonyás hús, paradicsomos húsgombóc krumplival.

Vacsora:mint a reggeli.

2014. jún. 6. 22:31
 4/5 anonim ***** válasza:

Mindig azt, amit megkivansz:)

Irok nehanyat azok kozul, amiket en gyakran keszitek.

Reggelik: fott tojas, omlett siman vagy reszelt sajttal sutve, gofri, amerikai palacsinta, leveles tesztas croiasant, melegszendvics szendvicssutoben,zabkasa, hazi muzlim (zabpehely, mandula, dio, mogyoro) natur joghurttal, natur joghurt gyumolcsokkel, hazi kremturo gyumolcsokkel.

Ebed: fozelekek (szinte minden zoldsegbol keszitettem mar, lisztmentesen), kremlevesek, natur csirkemell salataval, zoldsegpurevel, csoben sult sajtos zoldsegek vagy morzsas zoldsegek tepsiben, felfujtak.

Vacsora: estenkent tornazom, utanna mar csak valami konnyut eszem, nem szoktam ehes lenni mar, annyira elfaradok.:) natur joghurt, zoldalma, salata, kremturo. Nyaron gorogdinnyet eszem nagyon gyakran vacsira, jo hidegen, mert torna utan szomjas vagyok:) jol esik nagyon.

2014. jún. 6. 22:53
 5/5 anonim ***** válasza:

Reggelizni nem szoktam, mert vagy 11 körül kelek vagy nem jut eszembe mielőtt egyetemre megyek

Ebédre gyorsan megcsinálható egyszerű ételeket szoktam csinálni. Pl löncshúst melegítek, rá paradicsomszósz, fűszerek és főzök ki hozzá tésztát. Kb 10 perc de az is csak a tészta miatt :D

Vagy mostanában rántott dolgokat szoktam csinálni sajttal töltött rántott gomba, vagy rántott máj, és a bundát is kiszoktam sütni azt nagyon szeretem (megmaradt tojás+ zsemlemorzsa összekeverve) hagymás máj is könnyen és gyorsan elkészíthető, ha meg elfelejtettem bevásárolni, de szerencsémre maradt otthon tojás meg tej (igen általában azok sincsenek :D) akkor csinálok amerikai palacsintát (legutóbb épp pudingot is csináltam hozzá) a másik "lustavagyokbevásárolnideéhesvagyok" ételem a darás tészta. Év elején még próbálkoztam a lassagneval és a hurkával is, egy időben pedig állandóan sült krumplit ettem magában.

Vacsira azt szoktam enni amit ebédre is, de ha nem, akkor szendvicset, melegszendvicset, rántottát vagy zabkását

2014. jún. 7. 01:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!