Egy átlag ember (aki nem fogyókúrázik) hány szendvicset eszik meg reggelire/vacsorára?
Ki számít átlagembernek?
Férjem kb 4-5 db-ot is meg tud enni reggelire, a kamasz fiaimnak meg 5-5 db-ot csomagolok reggel úgy, hogy a suliban is kajálnak.
Én egyáltalán nem reggelizek, az ismerősömnek meg elég egy. Ezek azok a számok amiket én látok. Szerintem olyan nincs evésben hogy átlagember.
Amikor a férjemmel összejöttünk, akkor neki a reggeli 2 szendvics volt, most meg elég neki fél zsömle, ahogy nekem is (nekem korábban is az egy böven elég volt).
Viszont a testvérem (nehéz fizikai munka) reggel megeszik 4-5 igencsak megrakott szendvicset és 10-kor a következö adagot.
Olyan, hogy "átlagos ember" nincs, mert a magasság, súly, nem, munka és életvitel befolyásolja, de ezen belül is igen nagy egyéni különbségek vannak.
Amilyen szenyákat én néha eszem, abból 1 is bőven elég. :) Mondjuk az nyom vagy 30 dkg-ot. :D
Amúgy ha a szendvics is átlagos, akkor vagy 4 zsemlét én is lazán bevágok. 171 cm, 69 kg, és nem fogyózom.
1 szendvicset tudok megenni, ritkán 2-t.
58kg, 176 cm, nő vagyok.
Helytelen a kérdés feltevése:
Átlagos ember úgyszólván NEM LÉTEZIK!
A fogyasztást befolyásolja az egyén testtömege, génállománya, emésztési rendszere, fizikai munkavégzése, stb...
"A fogyasztást befolyásolja az egyén testtömege, génállománya, emésztési rendszere, fizikai munkavégzése,"
Meg az életmódja. Egy paleós például nemigen eszik hagyományos értelemben vett szendvicset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!