Most akkor ki a romlott sajtokat is bedolgozó cég?
Figyelt kérdés
Nekem van itthon Privát lapka ami rajta van a rohadt sajtokat is tartalmazó termékek listán. Arra rá van írva, hogy Forgalmazó: Meal-Trade Kft. Akkor ez a gyártó is, vagy az valaki más, egyéb nincs a csomagoláson. Ha a jövőben nem szeretnék ettől a gyártótól származó terméket venni, kit kell keresni a csomagoláson?2014. okt. 22. 12:46
1/4 anonim válasza:
Csak annyit olvastam, hogy egy főváros sajtüzemben, nem írták le pontosan sehol, legalábbis én nem láttam.
Ezért úgy döntöttem, hogy ezentúl nem veszem semmilyen ömlesztett sajtot, sajtrudakat, kördobozost. Lapkát már régóta nem vettem, de ezután pláne nem fogok, Falujava juhturót sokszro vettem, most már azt sem merek. Undor volt látni miből készülhettek, szörnyű miket etetnek meg velünk, és amiről még nem is tudunk.
2/4 A kérdező kommentje:
Meg van, ezt találtam:
Én is úgy látom, csak külföldi vagy semmilyen ömlesztett sajtot nem lehet megenni a jövőben.
2014. okt. 22. 15:43
3/4 anonim válasza:
Nem tüntetik fel sehol, mert nekik jogaik vannak... És a vásárlóknak nincs joguk ahhoz, hogy megtudják kik etetik őket szarral?
4/4 anonim válasza:
Én a mackó sajttal jártam úgy, hogy ehetetlen volt.
Pár napja olvasom,hogy mindenféle romlott sajtmaradványt kevertek össze.... Valahol...
Az áruház vita ,élkül visszavette, mert nem én voltam az első reklamáló...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!