Majomka69 kérdése:
Miskolcon van olyan étterem ahol vegán ( hús tej tojás méz mentes) ételeket is készítenek? Illetve hol lehet és milyen mevű növényi sajtokat vásárolni?
Figyelt kérdés
2013. nov. 11. 15:54
1/5 anonim válasza:
Hát salátát meg párolt zöldséget biztos hogy minden étteremben kapsz, Miskolcon is.
2/5 A kérdező kommentje:
Ht igen ezt en is gondoltam..csak a csaladbol egyedul en vagyok vegan mindenki mas husevo es ballagas utan igy nemtudom hova tudnank beulni kajalni..mert csak salatat enni az ugy nem az igazi lesz:(
2013. nov. 13. 08:41
3/5 anonim válasza:
Hát de pont ez a lényeg, ha az egész családból csak neked vannak ilyen hóbortjaid, akkor normál étterembe menjetek, és te készíttetsz a szakáccsal valamit amit te is hajlandó vagy megenni. És persze minden szakács tud készíteni vega kaját. Egy rakott padlizsánt, vagy paradicsomos lencsét bárhol összetesznek neked. Vagy sültkrumplit grillezett zöldséggel.
4/5 A kérdező kommentje:
Nem pont csak Vegán étterembe akartam menni, és a többieket ráéröltetni arra amit én szeretek:D csak ahol választhatnék én is azért az étlapról pár fogás közül:(
2013. nov. 14. 16:40
5/5 anonim válasza:
De a vegák nem esznek semmit. A zöldséget meg a szakács meg tudja neked csinálni. Nem kell étlapról választani. Kijön a pincér, megmondod hogy baktasson vissza a szakácshoz, és kérdezze meg hogy milyen vega menüt tud összedobni. Mond kettőt, abból meg választasz.
De gondolom te is látod mennyivel egyszerűbb a normális emberek élete.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!