Ha értágito ételeket italokat eszek mind pld a citrom fokhagyma, akkor lefogoke fogyni ha normálisan étkezek?
Ha normálisan étkezel, akkor le fogsz fogyni.
Ha eddig is normálisan étkeztél volna, akkor már rég lefogytál volna /el se híztál volna.
Ha nincs kalóriadeficited, nem fogsz fogyni... Az én étrendemmel a legtöbb ember drasztikusan fogy, mert laktató és zsírbontást elősegítő - de kalóriadeficit nélkül nem ér semmit, nyilván. Úgyhogy mivel én nem ettem kevesebb kalóriát, nem kezdtem el automatikusan fogyni tőle.
Ez nem mágia :)
Akkor vagy kalóriadeficitben, ha több energiát (kalóriát) használsz el, mint amennyit beviszel (az esetleges nem hasznosuló részt leszámítva, léteznek felszívódási problémák, egyes egész magok is csak átmennek az emberen).
Azt senki meg nem mondja, hogy mennyi az, amennyit elégetsz, kósza tippeket lehet adni, de ez nem gond, kitapasztalhatod, hogy általában mennyi evéssel tartod a súlyod. Na annál kell kevesebbet enni vagy többet mozogni, ha az ember fogyni akar (de pl. a hidegben is több energia kell, s az anyagcsere gyorsulásakor is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!