Ki szereti a sajtot? :D
éééééééééén xD
Bármilyet meg tudok enni :D
Aki bármilyet szeret, szívesen meghívom pár osztrák hegyi sajtra, aminek olyan bukéja van, hogy én 2 méteres körzetében nem tudok megmaradni. (szószerint 2 méteres körzetben, fadobozban, aluminium csomagolásban, folpack csomagolásban kell tárolni)
Amúgy a sajtot nem fedi le a trappista. Nagyjából az egyik legsemmilyenebb sajtról beszélünk, ami tökéletes szendvicsekbe, pont úgy mint a gouda.
Ha már olyan sajtokról beszélnénk, amik tényleg sajtok, van ízük, zamatuk, sokszor bukéjuk, akkor szerintem jóval kevesebben mondanák, hogy szeretik a sajtot.
És amúgy is nehéz kijelenteni, hogy valaki szereti a sajtot, mivel több ezer féle sajt létezik. Nagyjából olyan mintha kijelenteném hogy én szeretem az autót. Melyiket? Milyen típusúakat?
Van aki a lágy, penészessajtokat kedveli, van aki a juhsajtokat, van aki a kecskesajtokat, van aki a vörösflórást, van aki a kékpenészest. Nem hinném, hogy él olyan ember, amelyik mindegyiket szeretné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!