Van jobb ízú kakaó mint a Nesquik?
"Nekem ez a kedvencem. Hidegen, melegen, mindegy. "
Nekem is ! :-)
Bár én hidegen szoktam, mert úgy talán nem fő szét.
"De nem iszom sűrűn, próbálok minél kevesebb tejet inni."
Én 0.1%-os tejjel iszom, szóval ez nálam nem számít. Tudjátok a kakaóporban rengeteg flavonoid van, ami segít megelőzni az arzheimer kort és egyéb degeneratív agyi betegségeket. az én agyam is még mindíg olyan friss mint gyermek koromban. Nagyon gyorsan megoldom a dolgokat
Gigliola Radic te vagy a félkegyelmű troll, ne ezt a kérdést trollkodjad szét kishaver.
Érdekelnek az új vélemények is
Isntant kakaók között biztosan nincs.
Csak az instant kakaó közel nem olyan jó, mint a rendes kakaó. S nem akkora munka elkészíteni, hogy ne sikerüljön az embernek.
Kedves kérdező, az hogy nem vagy hízós egyrészt még változhat ha megállsz a növésben, másrészt ismerkedj meg kérlek a ZSÍRMÁJ fogalmával,
röviden ez annyit jelent hogy lehetsz te akármilyen vékony kívülről, a szerveidben, ereidben lehet egy tonna zsír a cukrok miatt, pl. májban, ha pedig a máj túlzsírosodik akkor azzal együtt jön egy tucat egészségügyi probléma...
szóval attól még lehetsz elhízva belülről hogy kívülről nem látszik, és a májat pl. nehezebb ezerszer lefogyasztani mint a hasat...
Nem tudom instantból van-e jobb. Nekem a Nyuszis az az émejítően édes kategória.
Viszont fehérjeporból és natúr kakóból szoktam saját keveréket készíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!