Milyen ízű a Nesquik epres kakaópor?
Figyelt kérdés
Azért érdekel mert már láttam a boltba,hogy van olyan és szeretném megtudni,hogy finom-e és hogy érdemes e megvenni? :D2014. aug. 30. 11:30
1/8 anonim válasza:
szia:))hol láttad? én még nem láttam olyat de én is kíváncsi vagyok,hogy milyen lehet,mert szeretem nagyon :D
2/8 anonim válasza:
Pár éve vettem egy kis csomaggal, mert akciós volt. Mindig is imádtam az ilyen kis gyümölcsös-gólyós szívószálakat, amiket tejbe kellett rakni és úgy kellett inni.(Na, tudjátok mire gondolok) De ez..borzasztó!! Az a tömény cukros íz, icipici eper beütéssel..fúj..még rá gondolni is rossz. A tej rózsaszínű lesz tőle és az íze szörnyű. Soha többet. Nem ajánlom, inkább vegyél ízes szívószálat. Sokkal jobb. És olcsóbb is..
3/8 anonim válasza:
Első pár alkalommal, amikor még új volt, ízlett. Aztán kezdtem megunni, és elfogyott.
Egy csomaggal érdemes venni, hogy ne legyen az, hogy sosem próbáltad ki, aztán ugye... ízlések és pofonok, lehet neked attól a naptól kezdve az lesz a kedvenced :D
5/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :D a szívószálat már én is vettem és az tényleg finom
2014. aug. 30. 12:25
6/8 A kérdező kommentje:
ja és a CBA-ban láttam
2014. aug. 30. 12:26
7/8 anonim válasza:
szerintem nem árulok el nagy titkot ha azt mondom hogy az "eper" ízű termékeket 90%-ban elcseszik
8/8 anonim válasza:
még áltsulis voltam amikor kaptunk mikulásra epres nesquik kakaóport annak már több mint 10 éve...én úgy emlékszem h nagyon finom volt :) de azóta sem láttam olyat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!