Milka vagy Nesquik kakaópor?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy mindkettő egy szar, de más kakaóport nem iszok meg. Melyik a jobb bármilyen szempontból szerintetek?2013. máj. 6. 00:18
1/13 anonim válasza:
Miért lenne szar? Szerintem a Nesquik a legjobb.
2/13 A kérdező kommentje:
A nesquikre azt mondja a kémiatanárunk, hogy meghalunk tőle. :D
2013. máj. 6. 01:13
3/13 anonim válasza:
Én lassan 20 éve iszom a Nesquiket és még nem haldoklom :D A Milkás is finom, de én a neszkvikhez vagyok szokva :)
4/13 anonim válasza:
Inkább igyál rendes kakaót. Ezek a porok inkább a "nyomokban kakaót is tartalmaz" kategóriába tartoznak. Olvasd csak el az összetételt. Én láttam olyan kakaót, aminek (ha jól emlékszem) úgy 20 százaléka volt kakaópor.
5/13 anonim válasza:
milkásat még nem ittam, szval a nesquik :)
uh de innék :)
6/13 anonim válasza:
milka mérföldekkel jobb, mint a nesquik. de egyébként én holland kakaó párti vagyok:)
7/13 anonim válasza:
Milka. Nekem a Nesquick túl édes. De azért az is jó :-)
8/13 anonim válasza:
Sima, jó minőségű kakaópor plusz cukor. Az instantokban rengeteg cukor van.
9/13 anonim válasza:
Milkát még nem ittam!
A Nesquik a legjobb! :)
10/13 anonim válasza:
a milkának a párom szerint nagyon rossz íze van,pedig a csokit imádja,ő csak a nesquik-re esküszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!